Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Valentine's Day - Idei de cadouri din piele naturala

Februarie 11, 2022
de catre Editor karine

Valentine's Day - Idei de cadouri din piele naturala

Valentine's Day

Doar cateva zile ramase pana la Ziua Indragostitilor sau Dragobete si alegerea celui mai potrivit cadou pentru partenerul de viata poate parea uneori o sarcina dificila. Cand vrei sa ii arati jumatatii tale cat de mult il/o iubesti, orice prilej este unul perfect pentru a va aminti de pasiunea dintre voi.

Chiar daca sarbatoresti modern si vrei sa marchezi Valentine’s Day cu o surpriza pentru cea sau cel care iti este alaturi sau sarbatoresti traditional si profiti de Dragobete pentru a ii spune persoanei dragi ca ii multumesti pentru ca este in viata ta, ai sansa sa oferi un cadou din pielea fină, tactilă, ce-ți reconfirmă ideea de calitate si maiestria executiei.

Trandafirii si ciocolata sunt elemente indispensabile, atemporale, dar daca doriti sa experimentati placerea de a oferi ceva cu adevarat unic si apreciat iata cateva idei de cadouri de Valentine's day.

Geanta dama din piele naturala Tuscany Leather, rosie, Olimpia marime mica

De ce sa alegi un cadou de Valentine's day din piele naturala?

Gențile din piele asigura protectie articolelor tale si cu siguranta vor rezita mult timp – pielea autentica este un material dur si robust, cu mult caracter, care se imbunatateste in timp si poate dura zeci de ani. Cand cumperi un accesoriu din piele naturala, investesti in imaginea ta. O geanta TUSCANY LEATHER este rezultatul secolelor de experienta in traditia toscana a prelucrarii si tabacirii pielii.

Daca te gandesti la un cadou rafinat si elegant, poti alege o poseta Lancaster, creata cu viziune si atentie pentru nevoile femeii moderne. Aceste genti sunt ideale pentru a completa o tinuta de seara.

Geanta plic din piele naturala Lancaster Studio Enlace, pastelat 422-32

Idei de cadouri pentru Ea: Genti din piele premium

Este imposibil dai gres daca te gandesti sa ii oferi doamnei din viata ta o geantă nouă. De la noile modele de bucket bag sau genti convertibile in rucsac, pana la genți clasice si elegante, oferta Karine de genți de lux din piele contine idei variate de cadouri de Valentine’s Day. Optează pentru culori indraznete si starlucitoare sau gama de culori neutre, cu nuantele discrete: sampanie, coniac sau negru.

Bratara lata din piele naturala de piton Vintage

Accesorii sofisticate din piele naturala

Femeii moderne nu trebuie sa ii lipseasca accesoriile pretioase si sofisticate, capabile sa asigure un plus de imaginatie si vibratie in tinute. Si pentru ca fiecare femeie este unica, fiecare bratara din piele naturala de piton este unica. Bratara din piele de piton transmite o eleganta deosebita produsului final. Acest accesoriu original este un cadou perfect, emana lux si este esential pentru a completa aspectul rafinat al unei tinute.

Curea dama piele naturala maro Monza

Curele deosebite din piele naturala

Pielea este mult mai robusta, mai putin predispusa la crapare si rupere decat alte materiale.

Cea mai buna curea este suficient de robusta pentru a rezista uzurii in timp, dar supla si adecvata pentru a fi purtata in fiecare zi cu o varietate de tinute.

Descopera colectia de curele KARINE!

Idei de cadouri pentru El 

S-ar putea sa nu o arate intotdeauna, dar barbatilor le place (si merita!) sa fie rasfatati. In această Luna a Indragostitilor, arata-i aprecierea ta alegand unul dintre cele mai bune accesorii din piele pentru el.

Mapa din piele naturala Tuscany Leather, neagra, Adriano

Mapa din piele Tuscany Leather

Daca jumatatea ta prefera cadourile practice si rezistente, alege mapa din piele naturala neagra Tuscany Leather, model Adriano, versatila si functionala, cu un aspect sofisticat. Are o structura rigida si bine compartimentata, fiind gandita pana la cel mai mic detaliu pentru a acoperi toate nevoile utilizatorului. Poti alege dintr-o gama de culori variata si o poti proteja eficient folosind saculetul de depozitare inclus. Astfel, beneficiarul cadoului se va bucura de ea un timp indelungat.

Borseta barbati din piele maro inchis, Tuscany Leather, Mark

Genti pentru barbati

Pentru persoanele pasionate de design traditional, alege o geanta de umar Tuscany Leather, durabila si practica.

Realizata din piele naturala full grain de artizani italieni priceputi, finisata cu accesorii nichel si alama Antique brass, va adauga un plus de eleganta purtatorului.

Borseta barbateasca din piele neagra Tuscany Leather, Anthony

Borseta barbateasca din piele

Daca barbatul din viata ta este on the go, acest cadou il va ajuta sa aiba aproape lucrurile inportante. Materialul din care borseta este facuta - piele naturala (Hammered leather) - ii da un aer deosebit dar practic iar curelele detasabile si ajustabile o pot transforma rapid in accesoriul lui preferat.

Daca esti în cautarea cadoului potrivit pentru jumatatea ta, ideea castigatoare ar putea fi aceea a unui accesoriu italian, lucrat din piele autentica si care nu se demodeaza niciodata. Rasfoieste categoriile din shop si descopera preturi de care sa te indragostesti, cu pana la 30% reducere la serviete, genti laptop, mape, portofele si accesorii - produse autentice cu sigiliu si holograma si 2 ani garantie.