Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Brand
Culoare
Pret

lei  –  lei

  • 1009lei
  • 1365lei
Compartimentare interioara
Buzunare exterioare
Sistem de inchidere
Material

Genti laptop dama

Genți laptop dama elegante - remarcabile prin culoare, calitate și stil.

Ești activă și tot timpul ocupată? Este laptopul cel de al doilea birou al tău, indiferent unde te-ai afla?   Acordă-i eleganța pe care o merită și alege genți laptop damă din piele naturală! Până la urmă, el, laptopul, este cel care  îți asigură  confortul, stilul de viață pe care îl dorești.   El este calea ta spre succes  și merită o geantă de laptop de damă pe măsură.

Categoria de genți de laptop damă din piele naturală este dedicată doamnelor active, freelancers, antreprenoare, a femeilor pentru care viața profesională activă, din întâlnire în întânire, e o a doua natură.

Gențile de laptop din această colecție se evidențiază prin stil și calitate înainte de toate. Manufacturate de Tuscany Leather,  gențile încapsulează delicatețea stilului italian, dar și măiestria artizanilor toscani în tăbăcărie și rafinament în accesorii din piele.

Sunt remarcabile prin design, rezistente prin pielea bine lucrată, tăbăcită de marochineri italieni cu experiență. Culorile sunt între elegante și feminin- pasionale, iar aspectul de piele lucioasă sau mată este evidențiat de finisaje fine. Astfel, paleta de genți de damă pentru laptop se remarcă prin coloristica plină (roșu, albastru, gri, crem, nuanțe de maro sau bej etc) pusă în valoare de accesorii delicate, dar strălucitoare. Intregul aspect al genții denotă aspect de lux sofisticat, fără opulență.

Genți laptop damă din piele naturala - detalii proiectate spre confort

Gentile de laptop damă din piele naturală Tuscan Leather se fac, de asemenea, remarcate prin caracteristicile de confort, spațiu și bună compartimentare. Baretele de umăr sunt dublate pentru a fi purtate cu simplitate pe umăr, în timp ce mânere sunt solide, dar finuțe pentru a fi susținute de mâini delicate de damă.

Gențile de laptop damă din colecția Karine sunt spațioase, fără a fi voluminoase. Într-un fel, aspectul de poșetă elegantă este preluat inclusiv în stilul genților de laptop. Astfel, buzunarele suplimentare sunt închise cu fermoare trainice, dar care contribuie la o notă elegantă. Spațiul separator interior, pentru laptop ș încărcător este remarcabil prin rafinament și modul aplicat în care poate fi închis pentru valorificarea spațiului.

Eleganța feminină, spirit practic pentru mileniul nostru: gențile de laptop de damă Tuscany Leather.

Gențile de laptop Tuscany Leather sunt raza de stil ce face ziua mai frumoasă oricărei doamne, indiferent că este business woman, solo- antreprenoare, freelancer sau un manager activ. Geanta de laptop este menită să contribuie la aspectul feminin prin detalii, conferind un caracter de putere prin calitate și caracteristicile practice.

Te vei convinge alegând unul dintre modelele de mai jos. Alege favoritul și pune-l în coș!  Vei fi încântată de el și peste ani.