Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Brand
Culoare
Pret

lei  –  lei

  • 1336lei
  • 2372lei
Compartimentare interioara
Buzunare exterioare
Sistem de inchidere
Material

Genti laptop barbati

Genți laptop Tuscany Leather pentru bărbați- concepute pentru stil și confort

Geanta de laptop pentru bărbați profesioniști este un însemn al respectului de sine. Confecționate din piele, cu un caracter profund masculin, gențile de laptop din piele Tuscany Leather sunt pentru voi, pentru că meritați ce e mai bun.

De fapt, o geantă de calitate, ceasul și pantofii devin blazonul de statut al unui bărbat puternic.

Genți laptop din piele naturala pentru bărbați puternici

Gențile de laptop pentru bărbați Tuscany Leather se adresează profesioniștilor al căror statut profesional este recunoscut social și care, prin accesorii de lux,  își oferă ce e mai bun pentru ei. Așadar dacă ești avocat, contabil, antreprenor, freelancer și aspectul tău contează, atunci gențile din piele de calitate premium sunt o reconfirmare a puterii sociale, a statutului pe care l-ai dobândit prin expertiză.

Trei sunt atributele de bază ale genților de laptop pentru bărbați Tuscany Leather: stil inconfundabil masculin, calitate premium și detalii concepute pentru confort și simplificare.

Astfel, gentile de piele din colecția Karine sunt prevăzute cu catarame mari, cu personalitate și, în același timp, sigure. Sunt confecționate din piele italiană premium, de cea mai bună calitate, trainice și alături de tine pentru vreme îndelungată.

Paleta coloristică a genților din piele pentru laptop e variată, cu note masculine în tonuri de maro, griuri sau honey. Tonurile sunt versatile, fiind adaptate atât costumelor bărbătești, dar și stilului smart casual.

Genți de laptop din piele spațioase și bine compartimentate

Gențile de laptop sunt spațioase și bine compartimentate. Cu toate acestea, sunt compacte și ușor de purtat. Aceasta grație nu doar dimensiunii, ci și baretelor trainice din piele, dublate de sisteme de protecție pe umăr. Liniile cusăturilor sunt impecabil realizate, drepte sunt și liniile designului pentru a păstra linia unei genți pentru bărbați puternici.

Compartimentarea permite atât transportarea unui laptop de dimensiuni variate, dar și documente și mici accesorii, precum mouse, alimentatoare etc.

Stilul genților de laptop pentru bărbați  din colecția Karine este elegant și versatil, adecvat bărbatului modern, mereu în mișcare, cu întâlniri online și în viața reală.

Tu ce stil alegi?