Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Geanta cu lanț, perfectă pentru toate stilurile

Februarie 7, 2023
de catre Office

Geanta cu lanț, perfectă pentru toate stilurile

 

De la mijlocul secolului al XX-lea până in anii 2010, geanta cu lanț a devenit un element de bază, un simbol al eleganței și al feminității care nu se demodează niciodată.

De-a lungul timpului designerii au conceput diferite modele de genți cu lanț pentru a onora stilul clasic al genților contemporane.

Lanțurile au fost dintotdeauna accesoriile preferate ale designerilor, fiind un puternic simbol al constrângerii și puterii. Geanta damă cu lanț este un accesoriu iconic al tuturor sezoanelor, fiind în topul tendințelor chiar și în 2023.

Geanta cu lant

Echilibrul între casual și formal

Fie că vrei să adopți o ținută în stil casual, rock sau una elegantă, gențile cu lanț sunt extrem de versatile și ușor de integrat indiferent de anotimp sau ocazie. 

Dacă ești adepta unui stil elegant, atunci accesorizează-ți ținutele cu o geantă cu lanț masiv sau cu o geantă mică cu detalii din lanț auriu sau argintiu. Totodată, poșeta cu lanț este ideală pentru ținutele casual de primăvară-vară, având un vibe jucăuș, îndrăzneț și plin de veselie.

Geanta cu lanț detașabil are un design versatil pentru garderoba zilei de astăzi, ea putând fi purtată si fără lanț la o ținută de seară, ceea ce vă permite să treceți fără problema de la o întâlnire de după amiază la un eveniment de seară sau o întâlnire romantică.

Geanta cu lant auriu

Geanta cu lanț, demnă de covorul roșu

Când te gândești la o geantă cu lanț, deseori o asociezi cu o scenă clasică de pe covorul roșu, când vedetele poartă cele mai superbe rochii accesorizate cu o geantă plic cu lanț.

Este adevărat că aceste accesorii sunt perechea perfectă pentru ocaziile elegante dar in 2023 putem adopta un stil artistic vibrant sau un look monocrom accesorizat cu o geantă cu lanț reușind sa obținem un aspect rafinat.

Știm că pui preț pe calitatea lucrurilor din jurul tău, pe fiecare accesoriu care îți evidențiază gusturile pentru materiale premium și design elegant și pentru asta iți propunem geanta cu lanț, unul dintre cele mai importante piese din garderoba unei femei moderne.

 

Autenticitatea, calitatea și stilul deosebit sunt valorile după care ne ghidăm activitatea atunci când selectam colecțiile din magazinul online Karine.ro. Gențile din piele naturală din colecțiile Karine sunt însoțite de holograma autentică ce atestă proveniența lor, săculeț de protecție și beneficiază de 2 ani garanție.