Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Genți de plajă Lancaster, preferatele verii

Iun 20, 2022
de catre Office

Genți de plajă Lancaster, preferatele verii

Fie că mergi la piscină, te plimbi pe faleză, mergi la sală, stai la ștrand, o geantă de vară este de neînlocuit anul acesta. Orientează-te către materiale calitative care garantează utilizarea articolului pe o perioadă lungă, chiar ani întregi. Lancaster ți-a pregătit cele mai versatile modele de genți de plajă cu care să te faci remarcată vara această pe litoral.

genti de vara

Nu uita de geantă!

Când vine vorba de vacanță, majoritatea doamnelor și domnișoarelor se gândesc la plajă, mare, nisip, umbreluțe și soare. În momentul pregătirii bagajului de concediu, nu uita de geanta de plajă practică. De ce tocmai de geantă? Simplu. O geantă de vară încăpătoare îți protejează recipientele de razele solare și praf, în plus ai la îndemână tot necesarul pentru o după-amiază la plajă liniștită: creme, loțiuni, costum de baie, o carte, sticla de apă pentru hidratare, prosop, ochelari, portofelul, tot arsenalul. 

Geanta de plajă din textil și piele Lancaster nu se rezumă doar la a fi exclusiv utilă. Caută un model chic, care să se asorteze cu orice ținută de plajă ai chef să porți. Optează pentru un material calitativ care să îți susțină lucrurile de plajă, sală sau chiar cumpărăturile. Materialul să fie ușor de întreținut și pe care să îl folosești mulți ani de acum încolo, fără să cumperi anual o geantă nouă.

geanta de plaja din material textil si piele

Geantă de vară oferă un aspect sportiv și elegant ținutelor tale!

De cel puțin două decenii, marca franțuzească de genți și accesorii, Lancaster a revoluționat lumea modei cu ajutorul accesoriilor de excepție și aplicațiilor fine, realizate prin cusături perfecte, durabile în timp și prin care a îmbunătățit viețile oamenilor din întreaga lume. Obține rapid un look de vară reușit și asortează-te cu geanta de plajă din textil si piele Lancaster Smart Kba. Probabil te întrebi: ce anume face ca geanta semnată Lancaster să fie mai deosebită decât alte genți de vară? 

Află definiția bunului gust cu geanta de plajă Lancaster, din material textil, cu detalii din piele.

Descoperă modelul care îți reprezintă personalitatea, care îți face cu ochiul și se asortează perfect cu ținuta ta de vară. Modelele sunt căptușite la interior, dotate cu buzunare interioare pentru obiecte mărunte (chei, bani, acte) sau exterioare pentru bunuri urgente, curele din piele naturală, ajustabile și detașabile pentru lejeritate și un sistem de închidere cu fermoare, pentru siguranță. Pot fi purtate atât pe umăr cât și ținute în mână. 

Nuanțele cromatice de vară, transformă geanta de plajă într-un accesoriu extrem de ofertant pentru o varietate de ținute de zi specifice oricărei ocazii: fuste mini, plisate sau lungi, pantaloni office, rochii vaporoase, materiale din denim, pareo, snikersi sau sandale cu toc. Datorită design-ului lejer, geanta de vară din material textil si piele Lancaster Actual Provencal poate fi opțiunea ideală de integrat într-un outfit casual pentru plimbări, sală, ștrand, ieșiri în oraș sau la shopping.

geanta de plaja material textil si piele

Atunci când vorbim despre micile plăceri nevinovate, geanta damă ocupă topurile. Sunt un accesoriu indispensabil din garderoba fiecăreia dintre noi. Este de neconceput o ținută lipsită de o geantă pe măsură, care pe lângă factorul de coolness, își dovedește utilitatea pentru depozitarea lucrurilor de uz zilnic. După ce criterii alegi o geantă de vară? Îți plac cele glam sau preferi stilul casual, pe care să îl porți într-o zi obișnuită?