Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Termeni si conditii

Aprilie 21, 2008
de catre

TERMENII GENERALI DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ONLINE WWW.KARINE.RO

INTRODUCERE

Acest site, www.karine.ro este intretinut si administrat de OMNINOVA S.R.L., cu sediul in Mun. Constanta, DE158, Sola28, Parcela A157, Lot1,2,3, incinta Depozit "Aqua Center", Jud. Constanta, avand cod unic de inregistrare RO32554861, nr. de ordine in registrul comertului J13/2581/2013 si este un serviciu e-commerce care permite utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor si/sau serviciilor afisate. Achizitia produselor se face prin intermediul comenzilor efectuate pe site sau prin telefon si implica plata contravalorii produselor.

Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

Folosirea, vizitarea sau cumpararea produselor www.karine.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. OMNINOVA S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea OMNINOVA S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris al OMNINOVA S.R.L. pentru oricare elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. De asemenea, ne rezervam dreptul de a deschide actiune in justitie pentru recuperarea daunelor financiare, in paralel cu actiunea in penal.

LEGATURI

OMNINOVA S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

OMNINOVA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul administrat de OMNINOVA S.R.L. si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

ACCESUL LA SITE

Prezentul magazin se adreseaza persoanelor fizice si juridice care fac achizitii in interes /folos personal. Persoanele juridice, Intreprinderile Individuale sau Persoanele fizice autorizate ce doresc sa achizitioneze produsele comercializate de OMNINOVA S.R.L. in scopul revanzarii ne pot contacta pentru o propunere de colaborare si incheierea unui contract comercial.

OMNINOVA S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor OMNINOVA S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

OMNINOVA S.R.L. are dreptul de a-si selecta prin acceptare sau refuzare clientii inregistrati sau comenzile inregistrate daca datele sau actiunilor lor sunt indoielnice sau daca nu au o conduita de retur responsabila.

CONFIDENTIALITATE

OMNINOVA S.R.L. se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC OMNINOVA S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor efectuate in magazinul online. Refuzul dvs. determină anularea inregistrarii comenzilor.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: TNT Romania.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC OMNINOVA S.R.L.. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, trimisa la numarul de fax 0241.613.612, anual, OMNINOVA S.R.L., in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora. OMNINOVA S.R.L. va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.

OMNINOVA S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: [email protected]

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare OMNINOVA S.R.L. are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. OMNINOVA S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera OMNINOVA S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, OMNINOVA S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. OMNINOVA S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului nostru.

PARTENERI

OMNINOVA S.R.L. are contracte de revanzare cu producatori sau reprezentanti ai produselor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

RETURNARI SI GARANTII

Consumatorii pot anunta decizia lor de retragere din contract in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, fie telefonic la nr. 0720527463, fie prin email la [email protected], sau prin formularul de retur din pagina "Politica de returnare", mentionand datele personale si codul produselor pe care doresc sa le returneze. Dupa completarea formularului, este afisat automat un ghid de returnare a produselor, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Returnarea produselor se va face prin TNT pe cheltuiala OMNINOVA S.R.L. indiferent de motivul returului. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, OMNINOVA S.R.L. va inapoia contravaloarea returului in cel mult 7 zile de la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzării. Rambursarea banilor se va face in contul clientului prin transfer bancar sau prin madat postal in cazul in care clientul nu are cont bancar. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc.

Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru.

Produsul trebuie returnat in ambalajul original, cu eticheta si sigiliul intacte, fara urme de purtare, fara pete, zgarieturi sau alte elemnte de uzura, astfel incat sa avem posibilitatea sa revidem produsul ca nou. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Garantia produselor marca Tuscany Leather este de 2ani, iar pentru restul produselor este de 30 de zile. Etichetele contin informatii utile privind ingrijirea produselor, astfel incat acestea sa nu sufere nici o deteriorare. Daca nu ati respectat instructiunile de intretinere, drepturile la garantie se pierd. Pentru a face dovada achizitionarii articolelor, este necesar sa pastrati bonul fiscal sau factura de achizitie. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a OMNINOVA S.R.L. si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, OMNINOVA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc. ). Va rugam sa tineti cont ca majoritatea fotografiilor de produs sunt filmate in conditii ideale de lumina si prelucrate computerizat pentru un plus de calitate a imaginii, de asemenea modelele folosite au dimensiuni ideale si pot fi filmate in produse executate special pentru dimensiunile persoanei respective. OMNINOVA S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, OMNINOVA S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului.

Pentru produsele ce au termen de livrare afisat, inseamna ca sunt aduse in baza comenzilor inregistrate la termenul respectiv. Data are caracter informativ si poate sa difere functie de transport si formalitatile vamale.

OMNINOVA S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului virtual. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta OMNINOVA S.R.L. in maximum 14 zile de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. in cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de OMNINOVA S.R.L., dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

OMNINOVA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica oricand, orice modificari asupra preturilor si/sau datelor tehnice afisate pe situl www.karine.ro fara o instiintare prealabila.

GRESELI DE TIPARIRE

OMNINOVA S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

PRETUL PRODUSELOR SI MODALITATI DE PLATA

Pretul produselor afisate pe site este final si include TVA, taxe vamale, transport extern, impozite si taxe aferente produsului comercializat. OMNINOVA S.R.L. poate acorda in anumite situatii discounturi sau poate opera reduceri ale pretului produsului fara vreo obligatie sau fara anunt prealabil.

Important! Reducerile operate de Black Friday sau alte campanii promotionale cu discount mai mare de 20% sunt maximale si nu se cumuleaza cu alte reduceri (de genul 10% discount pentru prima comanda sau pentru abonarea la newsletter)

In cazul unor produse existente pe www.karine.ro cu pret 0lei se considera o eroare de operare si pret nejustificat de mic, astfel incat ne rezervam dreptul de a nu onora comenzi de produse cu pret 0lei (cu scuzele de rigoare pentru confuzia creata clientilor).

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Plata se poate face ramburs la curier, prin card bancar sau prin transfer bancar in contul nr. RO49BTRLRONCRT0237169401 deschis la Banca Transilvania Sucursala Constanta, titular cont S.C. OMNINOVA S.R.L.

OMNINOVA S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar de terte parti, va rugam sa va adresati imediat la [email protected]

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman, in special Legea nr.365/2002 privind comertul electronic si Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre OMNINOVA S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti in termen de 30zile lucratoare de la data inregistrarii reclamatiei la sediul OMNINOVA S.R.L. sau la adresa de email office@karine.ro . In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti de pe raza Mun. Constanta.

Puteti reclama orice problema intampinata direct administratorului la email [email protected] .

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Ultima modificare a prezentei este datata cu 25 ianuarie 2021 si intra in vigoare la 25 ianuarie 2021 cu valabilitate permanenta.