Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Politica de returnare

Aprilie 21, 2008
de catre

RETURUL ESTE GRATUIT PENTRU ORICE PRODUS COMANDAT, INDIFERENT DE MOTIV SI INDIFERENT DACA A FOST ACHIZITIONAT DE O PERSOANA FIZICA SAU JURIDICA.

La Karine.ro este foarte simplu sa returnezi un produs deoarece avem incredere in calitatea produselor noastre si dorim sa-ti fie cat mai usor sa le testezi.

Doar ne contactezi pe email la [email protected] sau la telefon 0720.527.463 in termen de maxim 14 zile de la data livrarii produselor si noi trimitem curierul la tine, costul returului fiind suportat de noi, singura conditie fiind ca locatia din care ridicam returul sa fie in aria de acoperire a TNT Romania.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, OMNINOVA S.R.L. va inapoia rapid contravaloarea returului astfel: in 48 de ore pentru clientii care au achitat comanda cu cardul sau prin transfer bancar si in cel mult 7 zile pentru clientii care au achitat comanda ramburs. Returnarea banilor sa va face in contul clientului prin transfer bancar.

Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau de data intrarii lor in stoc. 

IMPORTANT: Te rugam sa returnezi produsul in ambalajul original, cu eticheta si sigiliul intacte, fara urme de purtare, fara pete, zgarieturi sau alte elemnte de uzura, astfel incat sa avem posibilitatea sa revindem produsul ca nou. In colet dorim sa introduci factura fiscala primita odata cu produsul si dorim sa mentionezi pe spatele facturii fie contul, numele bancii si numele beneficiarului contului (vezi model de formular de retur mai jos) in care doresti restituirea banilor fie codul produsului cu care vrei sa inlocuiesti returul. Orice retur care nu respecta aceste conditii va fi refuzat.

Garantia produselor marca Tuscany Leather este de 2ani. Etichetele contin informatii utile privind ingrijirea produselor astfel incat acestea sa nu sufere nici o deteriorare. Daca nu ati respectat instructiunile de intretinere, drepturile la garantie se pierd. Pentru a face dovada achizitionarii articolelor, este necesar sa pastrati bonul fiscal sau factura de achizitie. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

FORMULAR DE RETUR:

Va informez prin prezenta, ca doresc sa returnez produsul/produsele………………………………...............................

Motivul returnarii fiind....................................................................................................................................................

Comandate la data de…………………………………………………Primite la data de.....................................................

Optiunile mele de retur sunt:

[ ] doresc sa il schimb cu un alt produs;

[ ] doresc sa primesc contravaloarea in bani.

Pentru returnarea valorii produselor achitate, gasiti mai jos informatiile financiare:

(Datele sunt necesare pentru returnarea contravalorii produselor achitate, singura optiune fiind transferul bancar, iar toate comisioanele bancare vor fi suportate de catre Omninova S.R.L)

Banca……………………………………………………………………………………………………………………………………

Contul……………………………………………………………………………………………………………………………………

Nume/Prenume…………………………………………………………………………………………………………………………

Data………………………………. Semnatura………................................