Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Politica de returnare

Aprilie 21, 2008
de catre

Ordonanța Guvernului 34/2014 este intrata in vigoare pe fondul unor modificari la nivelul Uniunii Europene și abroga vechea ordonanta 130/2000, care prevedea dreptul de retur în 10 zile lucratoare, si-l inlocuieste cu drept de retur în 14 zile calendaristice, valabil în continuare doar pentru persoane fizice

Consumatorii pot anunta decizia lor de retragere din contract in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, prin formularul de retur din pagina de garantie, mentionand datele personale si codul produselor pe care doresc sa le returneze. Dupa completarea formularului, este afisat automat un ghid de returnare a produselor, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Consumatorii returneaza produsele fara intarziere nejustificata si în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat magazinului decizia sa de retragere din contract.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat rapid avand ca destinatar: OMNINOVA S.R.L., Str. Soveja nr.83, Bl.DR30, parter, 900440, Mun.Constanta, Jud.Constanta. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, OMNINOVA S.R.L. va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile de la anuntarea lui prin mandat postal sau transfer bancar, la alegerea consumatorului, dar poate amana rambursarea până la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzării. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc. Returnarea produselor se face pe cheltuiala Omninova SRL doar in situatia in care produsul are defecte de fabricatie sau vicii ascunse.

Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Garantia produselor marca Tuscany Leather este de 2ani. Etichetele contin informatii utile privind ingrijirea produselor astfel incat acestea sa nu sufere nici o deteriorare. Daca nu ati respectat instructiunile de intretinere, drepturile la garantie se pierd. Pentru a face dovada achizitionarii articolelor, este necesar sa pastrati bonul fiscal sau factura de achizitie. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

FORMULAR DE RETUR:

Va informez prin prezenta, ca doresc sa returnez produsul/produsele………………………………...............................

Motivul returnarii fiind....................................................................................................................................................

Comandate la data de…………………………………………………Primite la data de.....................................................

Optiunile mele de retur sunt:

[ ] doresc sa il schimb cu un alt produs;

[ ] doresc sa primesc contravaloarea in bani.

Pentru returnarea valorii produselor achitate, gasiti mai jos informatiile financiare:

(Datele sunt necesare pentru returnarea contravalorii produselor achitate, singura optiune fiind transferul bancar, iar toate comisioanele bancare vor fi suportate de catre Omninova S.R.L)

Banca……………………………………………………………………………………………………………………………………

Contul……………………………………………………………………………………………………………………………………

Nume/Prenume…………………………………………………………………………………………………………………………

Data………………………………. Semnatura………................................