Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Brand
Culoare
Pret

lei  –  lei

  • 556lei
  • 946lei
Compartimentare interioara
Buzunare exterioare
Sistem de inchidere
Curea de umar
Material

Borsete din piele

Borsete barbatesti din piele naturala pentru barbatul modern

In video: Borsete barbatesti din piele naturala Tuscany leather, model Paul, diverse culori

Barbatul contemporan. Activ, agil, cu stil si mereu in miscare. Mereu ocupat. Intr-o mana telefonul, in celalta portofelul, cheile de la masina intr-un buzunar, cheile de la casa in altul. Unde sa mai puna cardurile de cumparaturi, de sala? Cel de al doilea telefon si cum isi mai foloseste mainile? Opreste lamentarea! Barbatul contemporan e practic, cu stil si alege borsete barbatesti din piele. Asa transporta toate lucrurile esentiale si evidentiaza autenticitatea proprie.

Borsete barbatesti din piele pentru barbatul actual

Poate aceasta introducere a fost neasteptata, dar e reala. Am creat aceasta categorie de borsete barbatesti care sa reprezinte barbatul actual, barbatul in miscare. Puternic, activ, cu stil si de incredere in sine. Este barbatul acestui mileniu, iar accesoriile din piele sunt menite sa fie o completare la modul sau de viata.

Astfel, pe karine.ro va oferim o gama ampla de borsete barbatesti din piele de calitate superioara, intr-o varietate de modele care sa raspunda provocarii unui aspect real, autentic, masculin.

Modele si stil in materie de borsete din piele

Modelele de borsete barbatesti din piele din magazinul online karine.ro sunt o reprezentare a tendintelor in materie de moda si, mai mult, un raspuns la nevoile barbatului antreprenor, freelancer, profesionist, cum ar fi borseta din piele naturala model Max. In gama noastra de produse, borsetele sunt mai mult decat accesorii, sunt raspuns la nevoia de miscare. De aceea gasesti la noi in site borsete care se prind pe talie sau pe umar, in egala masura vei gasi geanta tip borseta in care sa incapa toate documentele si gadgeturile de care el are nevoie.

Mai mult chiar. Barbatii au nevoie de prieteni de incredere si de lunga durata, iar borsetele barbatesti karine.ro sunt astfel. Fabricate din piele de calitate superioara, in Italia, cu cusaturi si imbinari solide, borsetele sunt menite sa reziste. In plus, pot fi purtate oriunde fara sa faca rabat la stil. Ca o gluma, da, borsetele barbatesti din piele sunt printre prietenii cu care barbatii merg la bere cu incredere. Bine prinse, se intorc cu ele si acasa: borseta din piele model Mark. Gluma dezvaluie un fapt real: borsetele barbatesti Tuscany Leather au sisteme de prindere, fermoare si imbinari solide, care rezista. Acel prieten sigur in orice circumstanta.

Preturi competitive pentru borsete barbatesti din piele. 

Va oferim mai mult decat borsete din piele, va oferim accesorii pentru un stil de viata modern si agitat. Un mediu contemporan in care accesoriile din piele poarta rolul statutului social, borsetetele barbatesti karine.ro sunt simbol al masculinitatii practice. De aceea, nu veti gasi la noi borsete barbatesti ieftine, ci la pret care poarta insemnul calitatii. Competitiv am spune, asa cum este barbatul modern. Totusi, poti urmari Outlet online Karine, unde avem in anumite perioade reduceri la genti si borsete barbatesti.

Care e urmatorul tau accesoriu din piele?