Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Ce geantă se potrivește la adidași?

Iun 18, 2021
de catre Office

Ce geantă se potrivește la adidași?

În viața modernă este practic imposibil să supraviețuiești fără să deții în garderobă îmbrăcăminte și încălțăminte comodă. Este modul în care putem să ne bucurăm de confort după o zi plină în care am fost solicitați atât fizic cât și psihic. Mai ales la finalul programului de lucru și în weekend, nimic nu se compară cu îmbrăcarea unor haine comode și să te încalți cu o pereche de adidași. În funcție de activitățile pe care le ai plănuite pentru timpul liber, trebuie să alegi și o geantă potrivită pentru a putea să te simți cât mai bine.

Ce geantă se potrivește la adidași?


Moda este flexibilă și permite adidași la diverse ținute

Tendințele în modă se schimbă frecvent și sunt din ce în ce mai permisive, oferind posibilitatea de a crea combinații diverse compuse din elemente vestimentare diferite dar de mare efect. La fel că și în cazul tendințelor pentru vestimentație și încălțămintea vine în numeroase abordări începând de la modele conservatoare până la cele mai nebuneșți și chiar nefireșți. Dar, dintre toate tipurile de încălțăminte, adidașii rămân în continuare cea mai bună alegere pentru a avea parte de confort.

Poți să te abați de la reguli

Noile tendințe îți permit să te abați de la regulile pe care le știai până acum și să combini încălțămintea sport chiar și cu rochițe de zi sau alte piese vestimentare pe care le-ai purta în mod normal la alte stiluri.

Adidașii sunt versatili, dar nu exagerați

Cea mai bună modalitate prin care poți combina adidașii cu diverse tipuri de piese vestimentare și să obții un efect vizual plăcut este să nu exagerezi cu alegerile pe care le faci. Mai ales atunci când vine vorba despre genți, chiar dacă ai reușit să creezi o combinație excepțională între adidași și vestimentație, modelul de geantă nepotrivită poate să strice totul. Așadar, iată care sunt tipurile de genți pe care le poți asorta fără nici o grijă la adidași.

Combinații de genți și adidași la modă

Adidași plus rucsac – o combinație ideală pentru o zi încărcată

Fără îndoială, un rucsac dama din piele este un accesoriu comod și foarte util, mai ales atunci cand ai de transportat mai multe lucruri, poate fi purtat în mână, pe umăr sau în spate, oferind o stare de confort , iar compartimentarea este foarte bine definită, astfel încât , îți poți organiza inteligent obiectele. 

De exemplu, dacă ai ales o fustă drăguță pe care să o combini cu adidași, poți alege să porți un rucsacel din piele naturală.

Mai ales acum că suntem în plin sezon cald și sunt atât de multe festivaluri, concerte și evenimente, un rucsac și o pereche de adidași se vor dovedi a fi aliatul tău perfect.

Rucsac dama din piele naturala alba Tuscany Leather, TL BagBorsetă plus adidași – combinație ideală în orice circumstanță

Mai ales dacă nu ești adeptă purtării unor genți voluminoase și îți dorești să ai mâinile libere în permanentă, atunci cea mai bună soluție pentru tine este să optezi pentru o borsetă. Acestea au revenit puternic în tendințe și sunt adorate de fashioniste și de casele de modă. Poți să găseșți modele începând de la cele mai încăpătoare până la cele mai compacte. Sunt perfecte pentru a ține înăuntru lucrurile importante precum telefonul, cheile de casă și de la mașină, biletele la concerte și chiar una două produse de make-up pentru a putea să îți faci mici retușuri.

Borseta din piele naturala împreună cu adidașii lasă loc pentru foarte multe combinații vestimentare îndrăznețe și vei putea să te bucuri de libertate de mișcare dar și de confort. În plus, o borsetă este ideală atunci când te afli la un concert sau la un eveniment unde este foarte important să îți ții lucrurile personale în siguranță.

Borseta dama din piele naturala albastra, Tuscany Leather

Geantă tip poștaș plus adidași – o combinație versatilă pentru mediul urban și nu numai

Purtată de-a lungul corpului, de regulă în partea din față, geanta tip poștaș îți oferă libertate de mișcare deplină exact în același mod în care o poate face un rucsac sau o borsetă. Gențile tip poștaș vin în numeroase modele și abordări, fiind disponibile în foarte multe tipuri de culori. Tot ce mai rămâne de făcut este să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine și să te bucuri de activitățile tale.

Geanta tip poștaș poate să fie accesoriul care completează în mod ideal și o ținută sport, asortându-se bine chiar și cu trening sau pantaloni scurți. Vei putea să găseșți și abordări mai elegante ale unui astfel de model de geantă, așa cum sunt cele care au bareta confecționată dintr-un lanț metalic.

Poseta dama din piele naturala neagra Lancaster City Philos

Genți mici în culori tari plus adidași – combinația potrivită pentru a adaugă o pată de culoare

Dacă ți-ai ales o ținută care este all black atunci vei avea nevoie neapărat de o pată de culoare. O geantă mică în care să îți încapă cele mai importante lucruri este varianta ideală iar dacă este și în culori electrizante sau în variante metalizate precum auriu sau argintiu, atunci vei putea atrage atenția în mod plăcut asupra ținutei pe care o porți.

Poseta piele naturala sampanie Lancaster Saffiano SignatureGenți de vară plus adidași – combinația ideală

Gențile de vară vin în numeroase combinații și poți să alegi modelul care îți completează cel mai bine ținutele. Sunt încăpătoare și ușor de purtat la ținutele lejere de vară.


Genti de vara din textil si piele Lancaster Paris

Acum că știi care sunt cele mai potrivite genți pe care le poți asorta la o pereche de adidași, tot ce mai trebuie să faci este să te îmbraci comod și să profiți de viață la maxim.