Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Garantie

Aprilie 21, 2008
de catre


KARINE.ro este un magazin autorizat pentru comert online iar comenzile dumneavoastra sunt realizate in conditii de maxima siguranta, cu respectarea in totalitate a prevederilor legale. Mai mult, suntem distribuitor autorizat in Romania pentru produsele marca Tuscany Leather Italia.

Deoarece ne dorim sa aveti incredere in calitatea produselor noastre, pe langa preturile competitive practicate va oferim si "Garantia de satisfactie" astfel:

1. indiferent daca un produs este prea mic sau prea mare, nu va place cularea, stilul, tipul de piele, sau pur si simplu fara nici un motiv doriti sa returnati produsul comandat, atunci contactati-ne si echipa noastra va rezolva problema fie prin inlocuirea produsului sau prin returnarea banilor.

2. garantia produselor marca Tuscany Leather este de 2ani cu conditia respectarii instructiunilor din certificatul de garantie. Fiecare produs marca Tuscany Leather este livrat cu factura fiscala, sigiliu, holograma care certifica autenticitatea produsului si certificat de garantie. Etichetele contin informatii utile privind ingrijirea produselor astfel incat acestea sa nu sufere nici o deteriorare. Pentru a face dovada achizitionarii articolelor, este necesar sa pastrati bonul fiscal sau factura de achizitie. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

Contactati-ne pentru detalii la telefon: 0720.527.463 sau email [email protected]

Nota: Returul unui produs presupune completarea unui "Formular de retur"