Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Brand
Pentru
Culoare
Tip geanta voiaj
Capacitate geanta voiaj
Pret

lei  –  lei

  • 83lei
  • 3858lei
Compartimentare interioara
Buzunare exterioare
Material

GENTI VOIAJ

Genți de voiaj din piele - calitatea contează


Călătorului îi șade bine cu drumul, dar îi șade și mai bine când poartă genți de voiaj din piele! Aceasta pentru că o geantă de voiaj din piele este ca o declarație de stil, în care tinuta de business activ se îmbină cu eleganța în afaceri și vestimentație.

Magazinul online Karine.ro vine în întâmpinarea dorinței de mobilitate și stil, cu o gamă de genți de voiaj din piele elegante, de calitate superioară, purtând amprenta brand-ului italian Tuscany Leather.

Genți de voiaj - elegante si sigure, înainte de toate

Gențile noastre de voiaj sunt manufacturate de artizani italieni ce pun accent pe design și calitate. Doar în Italia sunt cele mai cunoscute case de modă. Fără a atinge prețul companiilor de podium, Tuscany Leather reușește să imprime nota de quality în gama sa de genți de voiaj.

Gențile de voiaj din magazinul nostru sunt concepute atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pentru că, indiferent de gen,  știm că iubiți să călătoriți în stil și confort.

Geanta de voiaj pentru bărbați este, în mod evident, mai masculină prin formă și volum. In egală măsură, oferim genți de voiaj de damă, împodobite cu extra accesorii , așa cum stă bine unei doamne.

Categoria de trolere din piele se adresează atât doamnelor, cât și domnilor și asigură nu numai maximă flexibilitate și mobilitate, dar și extra confort în transport.

Gențile de voiaj din piele Tuscany Leather sunt un etalon al calității. Sunt confecționate din bucați mari din piele, cusute atent și trainic ca fiecare client să simtă că se poate baza pe geanta sa și că el contează prin atenția la detalii.

Sistemele de închidere sunt, de asemenea, solide și sigure, pentru ca bunurile sa fie păstrate în siguranță, oricât de lung ar fi drumul.

O notă în plus primesc gențile de voiaj din magazinul Karine și pe palierul compartimentare. Tuscany Leather a venit în întâmpinarea oamenilor de afaceri care au nevoie de extra organizare, așadar totul este bine pus la punct pentru ca să vă găsiți obiectele rapid,oriunde v-ați afla în lume.

Drumul e lung și mai mult de străbătut. Aveți doar drum înainte. Noi vă îndemnăm să alegeți pe calea voastră genți de voiaj pe care să vă puteți baza.

Analizați, cumpărați, călătoriți în siguranță!