Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Idei de cadouri 8 Martie

Martie 2, 2022
de catre Editor karine

Idei de Cadouri 8 Martie

                                               Genti dama din piele naturala


Martie este luna în care sărbătorim femeile din viața noastră, fie că e vorba de mamă sau soție, o prietenă bună, o colegă, iubită, soră sau fiică. Acestea merită un cadou special prin care să le arăți dragostea și aprecierea pe care le-o porți.

Dacă te afli în impas sau ai nevoie de puțină inspirație, mai jos ți-am pregătit câteva idei de cadouri de 8 martie, care să te ajute să surprinzi plăcut o persoană specială, odată cu venirea primăverii.

Gențile au fost și vor rămâne accesoriile preferate ale femeilor: înveselesc orice ținută, sunt practice și utile iar gențile din piele naturală ale magazinului online KARINE sunt și extrem de durabile, datorită materialelor rezistente din care sunt făcute. Profită de ziua de 8 martie pentru a-i face cadou femeii speciale din viața ta o geantă nouă, care o va surprinde și impresiona.

 

Geantă damă din piele naturală Tuscany Leather Olimpia

Geanta dama din piele naturala Tuscany Leather, rosie, Olimpia marime mica

O geantă cu design clasic și elegant, geanta din piele naturala este sofisticată și funcțională, perfectă pentru cineva care își dorește mereu sa completeze cu un accesoriu deosebit o ținută impecabilă.

Geanta Olimpia este compactă și extrem de ușoara, are o compartimentare practică și căptușeală Jacquard Tuscany Leather.

Dacă dorești să faci un cadou care să reziste mult timp, aceasta geantă pentru doamne sofisticate își va încânta posesoarea cu textura fină, dată de pielea naturală premium din care este făcută, dar și cu designul practic și robust.

Pentru ca femeile minunate care sunt aproape inima ta să se poată bucura de cadourile speciale pentru un timp îndelungat, toate gențile din piele naturală Tuscany Leather vin cu 2 ani garanție, holograma și sigiliu.

Geantă damă din piele naturală Tuscany Leather TL Bag

Geanta dama din piele naturala Tuscany Leather, sampanie, TL Bag

Geantă din piele naturală  conferă oricărei ținute o nota de eleganță și exclusivism. Aceasta este mai mult decât un accesoriu – este o geantă încăpătoare și rezistentă, cu accesorii aurii și închidere cu fermoar. Structura ei semi-rigidă o face ușor de asortat cu orice ținută și finisajele subtile ale materialul din care este făcută (piele naturală - Hammered leather) îi dau un aer elegant, dar discret.

Geantă din piele naturală Tuscany Leather, TL Bag este un cadou de 8 martie perfect pentru o persoana activă și energică, mereu în mișcare, dar atentă la fiecare detaliu. Dacă vrei sa surprinzi o femeie deosebită din viața ta cu un cadou cu personalitate, aceasta geantă este o alegerea minunată.

Geantă laptop damă Prato - Tuscany Leather

 Geanta laptop dama eleganta Tuscany Leather, Prato, grej inchis

Special creată pentru a impresiona, geanta laptop dama din piele naturala Tuscany Leather, Prato evocă exclusivism și stil. Este cadoul ideal de primăvară pentru o femeie pasionată de detalii și eleganță, dar și de munca ei. În mediul business și personal de astăzi, laptopul a devenit aproape indispensabil. O geantă robustă și rezistentă este necesară atât pentru protecția acestui dispozitiv, cât și pentru nevoia de mobilitate.

Pentru un plus de atenție către gusturile destinatarei cadoului, poți alege între o nuanță de grej inchis discret sau roșu vibrant.

 

Geanta laptop este făcută din piele naturală autentică și, ca toate produsele Tuscany Leather, beneficiază de 2 ani garanție. Dacă vrei să faci un cadou de 8 martie memorabil și care să reziste în timp, aceasta geantă este o alegere deosebită.

Geantă damă din piele Tuscany Leather – Olimpia, model mare

 Geanta dama din piele naturala neagra Tuscany Leather, Olimpia

Dacă geanta Olimpia de mai sus este un accesoriu elegant, modelul acesta din aceeași gamă are aceleași calități la superlativ. Comodă și funcțională, fără a face compromisuri în ceea ce privește eleganța, geanta dama din piele naturală Olimpia este perfectă pentru femeia care are mereu grijă să fie pregătită pentru orice situație. Pe lângă buzunarele interioare și exterioare dotate cu fermoar, geanta Olimpia mare este compartimentată practic, fiind potrivită inclusiv pentru obiecte de dimensiune A4.

Atunci când oferi un cadou deosebit, este reconfortant să știi că ai ales un produs de calitate. Geanta damă din piele naturală Tuscany Leather Olimpia este un produs autentic cu sigiliu și hologramă, care va arăta din ce în ce mai bine odată cu trecerea timpului, cu o îngrijire corespunzătoare.

Luna revenirii la viață a naturii ne aduce tuturor un plus de tandrețe, dragoste și optimism. Este natural să vrei să le transmiți încă odată femeilor speciale din viața ta cât de mult le apreciezi. Iar dacă vrei ca această declarație să fie însoțită de un cadou rafinat și elegant, produsele KARINE sunt perfecte pentru acest gest.

Ziua Internațională a Femeii este un simbol al drepturilor și emancipării acestora. Este și un moment în care trebuie să îți amintești să te iubești și să te apreciezi la adevărata ta valoare.

Acesta este cel mai de preț cadou pe care orice femeie și-l poate face.