Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Livrare

Aprilie 21, 2008
de catre

TRANSPORT GRATUIT IN ARIA DE ACOPERIRE TNT ROMANIA.

KARINE.ro face tot posibilul astfel incat comenzile dumneavoastra sa fie livrate la timp, cu un cost redus si in conditii de siguranta.

Pentru produsele afisate ca fiind "in stoc" livrarea se va face imediat. Pentru produsele "pe comanda", sau cu "termen de livrare" afisat, livrarea se va face in urma unei reconfirmari telefonice la data mentionata pe site. In ambele cazuri este necesar ca dvs. sa inregistrati comanda valida pentru a demara procedura de achizitie.

Livrarea in Romania:

KARINE.ro livreaza comenzile la adresa mentionata de dumneavoastra prin curier rapid TNT in termen de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

Costul livrarii in Romania, este GRATUIT in aria de acoperire TNT. Pentru livrare in localitati din afara ariei de acoperire TNT costul livrarii se calculeaza conform planului tarifar TNT, se plateste separat si se comunica telefonic inainte de livrarea coletului.

Costul livrarii este inclus automat in valoarea comenzii si in factura fiscala din interiorul pachetului. Deci suma finala de plata este exact cea din comanda dumneavoastra, curierul nu este in masura sa va ceara nici o taxa suplimentara.

Livrarea in Europa:

Pentru moment livram prin posta numai pentru Spania, Italia, Marea Britanie(Anglia) si Franta si numai pentru comenzile platite cu card bancar sau transfer bancar. Nu se accepta plata ramburs.

Costul livrarii este fix, 50lei (inclusiv TVA) si este inclus automat in valoarea comenzii, deci nu mai trebuie sa platiti taxe suplimentare la curier in momentul livrarii coletului.

Livrarea dureaza 5-7zile in functie de localitate.

In plus expeditia poate fi urmarita online.

Garantie de retur

Toate produsele comercializate de KARINE.ro pot fi returnate GRATUIT, fara ca Dvs. sa platiti costul returului si fara a fi nevoie sa invocati vreun motiv. Citeste mai multe despre "Garantia de satisfactie" KARINE.ro.