Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Modalitati de plata

GENERAL

Pretul produselor afisate pe site este final si include TVA, taxe vamale, transport extern si intern, impozite si taxe aferente produsului comercializat. OMNINOVA S.R.L. poate acorda in anumite situatii discounturi sau poate opera reduceri ale pretului produsului fara vreo obligatie sau fara anunt prealabil.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. OMNINOVA S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Transportul in Romania este gratuit pentru orice produs comandat.

Plata se poate face:

  • ramburs la curier in momnetul livrarii urmand sa primiti de la acesta chitanta impreuna cu factura inclusa in interiorul pachetului.
  • prin card bancar prin intermediul mobilPay intr-un mediu de tranzactionare 3D Secure in 2-3secunde.
  • prin transfer bancar in contul nr. RO49BTRLRONCRT0237169401 deschis la Banca Transilvania Sucursala Constanta, titular cont S.C. OMNINOVA S.R.L.

Plata cu cardul bancar prin intermediul mobilPay se desfasoara intr-un sistem de procesare a platilor sigur si rapid, intr-un mediu de tranzactionare 3D Secure, garantand protectia tranzactiilor si a informatiilor furnizate de clientii. Tranzactia prin intermediul cardului este securizata iar datele personale sunt transmise direct bancii, fara a fi stocate pe serverele mobilPay sau KARINE.ro.

Dupa confirmarea platii, suma datorata este blocata in contul dvs. urmand ca in momentul confirmarii comenzii si expedierii catre dvs KARINE.ro sa accepte tranzactia financiara. In eventualitatea in care comanda este anulata, indiferent de motiv, suma este deblocata imediat si va fi din nou disponibila in contul dvs. bancar.

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman, in special Legea nr.365/2002 privind comertul electronic si Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Intotdeauna in interiorul coletului primit de la KARINE.ro veti gasi factura fiscala aferenta comezii efectuate/produselor achizitionate.

Tag-uri