Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Brand
Culoare
Pret

lei  –  lei

  • 383lei
  • 770lei
Compartimentare interioara
Buzunare exterioare
Sistem de inchidere
Curea de umar
Material

Posete

Poșete dama marca Lancaster Paris - rafinament ”made in France”

Ești aici pentru că îți dorești o geantă din piele, dar, până la urmă, ce reprezintă ea pentru  tine? Oprește-te o clipă! Alege din privire un model de mai jos și gândește-te pentru ce l-ai alege? Pentru culoarea plina de viață? Pentru  aspectul elegant, asociat statutului pe care l-ai câștigat fiind tu? Prin pielea fină, tactilă, ce-ți reconfirmă calitatea? Prin funcționalitatea atent gândită? Pentru toate acestea și pentru încă un motiv: Meriți ce e mai bun!


De ce să alegi o posetă de damă din piele?

O geantă de damă din piele de calitate superioară e ca un prieten de încredere, care iti pastreaza in siguranța toate obiectele de care ai nevoie, potrivit în orice situație și alături de tine în timpul zilei sau la evenimente speciale. Gentile dama din piele naturala premium marca Lancaster Paris sunt dedicate femeilor active, dinamice, increzatoare în forțele proprii, care își creează un stil modern si elegant. Dacă vrei, gentile din colecție sunt acel mic detaliu care vorbește despre tine.

Poșete din piele Lancaster - culori deosebite si calitate premium

 Te-ai gândit că o poșetă de damă contribuie la nota feminină a unei vestimentații? Doar privește delicatețea poșetelor Lancaster și vei înțelege subtilitatea  senzuală pe care o conferă forma și dimensiunea unui accesoriu din piele.

 Magazinul de genți de damă Karine este completat echilibrat de colecția spectaculoasă de poșete din piele Lancaster. Karine a devenit reprezentat Lancaster în România întrucât, echipa crede în eleganța femeilor din România.  

Gama de poșete de damă Lancaster este spectaculoasă prin rafinamentul delicat al dimensiunii, care e pus în  valoare de culori interesante. Ne propunem ca această colecție să fie continuu actualizată cu poșete de damă de firmă moderne,  cu sex-appeal discret. Moda franțuzească nu se dezminte nici pe palierul genților din piele!

Poșetele Lancaster sunt confecționate din piele de calitate superioară, iar aerul sofisticat este dublat de durabilitate. Accesoriile și sistemele de închidere sunt elegante prin delicatețe, cu aer de bon ton franțuzesc.

Karine.ro - distribuitor oficial Lancaster Paris

Karine.ro este distribuitor autorizat in Romania pentru marca genti, posete si plicuri dama din piele naturala premium Lancaster Paris. Colectia cuprinde stiluri elegante, diverse culori si calitate deosebita si se adreseaza doamnelor si domnisoarelor care doresc sa iasa in evidenta si sa impresioneze printr-un stil propriu elegant si rafinat, fara a face rabat la confort si functionalitate.