Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

​O geanta pentru fiecare tinuta

Februarie 6, 2020
de catre Editor karine

O geanta din piele naturala marca premium Tuscany Leather este accesoriul perfect pentru a tine pasul cu tendintele modei. Chiar daca majoritatea femeilor detin una sau mai multe genti pe care le folosesc la tinute si ocazii diferite, nu este intotdeauna usor sa asorteze corect tinuta cu geanta potrivita.

Poate cel mai important avantaj al gentilor din piele naturala este ca acestea sunt versatile si se potrivesc oricarui material. Gentile din piele naturala moale pot fi purtate vara, pe cand cele cu structura rigida adauga o nota chic unei tinute de iarna.

Asadar, geanta trebuie sa se potriveasca tinutei alese? Alegerea gentii tine de stilul de viata, insa geanta trebuie mai degraba sa se potriveasca stilului personal si personalitatii fiecareia, decat tinutei pe care o purtam la un moment dat.

Hainele si gentile intr-adevar sunt combinatia care te ajuta sa obtii tinuta perfecta, in care sa te simti bine si sa ai incredere, insa oricat de elegant te imbraci, geanta din piele naturala este elementul definitoriu al tinutei respective.

Tinute office, tinute lejere, tinute elegante de seara, tinute de business, de cocktail, de petreceri, de gala, tinute de covorul rosu – tinuta aleasa si geanta potrivita depind in principal si de ocazia sau dress-code-ul unui eveniment.

Asortatea coloristica este si ea dificila. De exemplu, e greu sa te decizi ce geanta sa alegi pentru o anumita pereche de pantofi. Din fericire, magazinul online Karine.ro pune la dispozitie o gama variata de modele de genti din piele naturala marca premium Tuscany Leather, intr-o varietate de forme, dimensiuni si culori. Insa poate cel mai important aspect este sa descoperi ce tip de geanta din piele naturala se potriveste stilului personal.

In general, gentile din piele naturala de mari dimensiuni confera un aer relaxat tinutei, pe cand gentile de mici dimensiuni adauga eleganta si un look sofisticat. De aceea este bine sa purtati gentile mai mari la tinute casual si gentile mai mici la tinute formale.

Nu trebuie nici sa exageram cu gasirea combinatiei ideale intre haine si geanta. Secretul unei combinatii de succes este sa potrivesti totul cu stil si eleganta, fara sa obtii o tinuta monocroma si monotona.

Gentile din piele naturala iti evidentiaza stilul personal. Daca vrei sa atragi privirile cu o anumita tinuta, geanta potrivita o va completa si va rezona cu aceasta.

Gentile plic din piele naturala sunt modele clasice, gentile plic incrustate cu cristale sunt pline de farmec, gentile din piele naturala hobo sunt jucause, gentile tote sunt practice, gentile cross-body sunt casual. Doar trebuie sa te decizi ce vrei sa porti si sa alegi geanta care sa evidentieze acest lucru.

O regula importanta este ca intotdeauna sa incorporezi in tinuta o culoare neutra. Daca ai niste pantofi de culoare gri, alege o geanta colorata sau cu un design vesel. Un outfit cu prea multe culori solide poate fi luminat cu o geanta din piele din material texturat sau cu un minim accent de culoare.

O alta regula se refera la alegerea gentii din piele naturala in functie de ocazie. O geanta din piele naturala cu structura rigida poate fi purtata la o tinuta office, dar nu se potriveste cu o tinuta casual. Pentru acest tip de tinute lejere si fluide, e nevoie de o geanta din piele naturala cu structura moale si flexibila.

In alegerea gentii potrivite fiecarei tinute, incearca sa combini culori complementare si care sa completeze stilul tau propriu si alegerea tinutei. Insa poate cea mai importanta regula a modei din zilele noastre este sa stii sa improvizezi. Pentru o tinuta neagra sau alba, poti alege o geanta din piele naturala cu textura print, in aceeasi paleta de culori cu imbracamintea. De exemplu, la o rochie neagra poti purta o geanta cu animal print care sa contina alb, negru sau tonuri de bej.

Pentru zilele in care te-ai saturat sa porti negru, poti alege tinute in tonalitati de maro, bej sau bleumarin. Pentru tinutele de serviciu, combina genti din piele naturala colorate – galben, verde sau mov.

Pentru un look navy reusit, combina bluze in dungi si jeans cu o geanta din piele naturala rosie.

Pentru un look proaspat si pastelat de primavara, opteaza pentru tinute in nuante de albastru deschis, lila, roz pal si verde deschis si combina-le cu genti din piele naturala in tonalitati de gri, alb, crem, bej inchis.

Pentru firile mai indraznete, asorteaza o pereche de pantaloni roz cu o bluza sau un tricou verde si alege o geanta din piele naturala de mici dimensiuni sau o geanta plic sidefat cu lant.

Tine cont ca atunci cand alegi o geanta din piele naturala, o vei purta in cea mai mare parte a timpului cand esti in drum spre serviciu, intr-un mijloc de tranport aglomerat, la cumparaturi sau la o intalnire romantica.

Da, tuturor ne face cu ochiul o geanta tote verde sau o geanta shopper mov, dar se potrivesc acestea cu restul garderobei personale? Daca raspunsul este nu, aceste minunate accesorii risca sa ramane uitate si nepurtate intr-un colt al dulapului. Asa ca alege un model de geanta din piele naturala pentru fiecar ocazie si care sa se potriveasca cu majoritatea hainelor – fie ca preferi rochiile, pantalonii sau costumele office.

O tinuta ce contine mai multe piese de imbracaminte colorate diferit necesita o geanta neagra sau bej care sa tempereze aspectul acesteia. Pentru un look chic, poti lega de geanta o esarfa colorata.

O geanta din piele naturala cu o structura rigida nu se combina cu o tinuta casual, lejera, asa cum o geanta casual nu se va asorta cu o tinuta formala.

Ce sugestii iti propunem:

-mergi la cumparaturi in pantaloni scurti, tricou si adidasi? Alege o geanta din piele naturala model hobo de mari dimensiuni pentru un aspect casual.

-ai chef sa imbraci blugii skinny cu un sacou sau o tunica? Alege o geanta din piele naturala model tote pentru o tinuta semi-formala.

-alegi pentru birou un costum cu sacou si pantaloni sau, atunci asorteaza aceasta tinuta cu o geanta structurata, incapatoare sau cu o servieta dama eleganta.

-participi la un eveniment cu un anumit dress-code si porti rochie lunga sau rochie de cocktail, alege un plic elegant din piele naturala.

O alta regula importanta de care trebuie sa tineri cont este legata de accesoriile metalizate. Nu poti asorta o geanta care are curele tip lant aurii cu o pereche de pantofi cu detalii metalice argintii. Sau un lantisor din aur roz la gat si curele tip lant argintii la geanta.

Cu atatea informatii la dispozitie, te asteptam cu drag sa iti alegi geanta din piele naturala potrivita!