Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Idei de cadouri de Crăciun - cadouri practice si inspirate pentru ea si pentru el.

Decembrie 4, 2020
de catre Editor karine

Simți magia? E peste tot. În magazine, pe stradă, în case. Perioada sărbătorilor de iarnă este învăluită de bucuria dorințelor împlinite, a atmosferei calde și de emoția de a dărui lucruri cu totul speciale.

În agitația pe care o simțim zi de zi, procesul de achiziție, cât și cel de identificare a dorințelor celor dragi, pot fi foarte stresante și apăsătoare pentru mulți dintre noi. Pe buzele majorității circulă întrebarea: “Tu ce cadouri cumperi anul acesta?”. Întrucât ne dorim ca surprinderea celor dragi să fie una profundă, căutăm întotdeauna idei unice de cadouri.

Anul acesta dăruiește e l e g a n ț ă!

Rafinamentul și eleganța se împletesc acolo unde piesele de îmbrăcăminte și accesoriile sunt lucrate cu atenție la detalii și dragoste pentru frumos. Ce spui ca anul acesta să abordezi o nouă direcție în ceea ce privește cadourile de Crăciun? Lasă-te ghidat de sugestiile noastre și cu siguranță vei regăsi stilul celor dragi în propunerile noastre:

Cadouri P e n t r u e a

  1. Rucsacul versatil este mereu la modă!

Scapă de monotonie în vestimentație cu rucsacul de damă din piele naturală, grej, Tuscany Leather. Bej-ul este întotdeauna o idee bună. Mai ales când vine vorba de persoanele ce adoră accesoriile ce se potrivesc perfect cromatic, în tot felul de combinații. De asemenea, acest accesoriu este autentic italian și poartă amprenta uneia dintre cele mai frumoase și bogate regiuni în istorie, artă și cultură din Italia: Toscana.

Rucsac dama din piele naturala grej marca Tuscany Leather Italia

  1. Poartă eleganța zi de zi!

Femeile de succes știu să-și poarte eleganța în fiecare zi. Fie că vorbim de dimineți în care graba este cuvântul cheie, sau de serile de după program când se opresc să ia cina în oraș. Pentru acestea, servietele de laptop ce emană exclusivitate și stil sunt cadoul ideal. Mai ales atunci când culoarea pielii este una vibrantă și se mulează perfect pe conturul feminității, cum este r o ș u l. Propunerea noastră este geanta de laptop Tuscany Leather, Prato, rosie.

Geanta laptop dama din piele naturala marca Tuscany Leather Italia

  1. Elementul de atracție pentru orice ținută - gențile de mână/umăr Tuscany Leather

Cu geanta potrivită, poți să dai stil ținutelor! Gențile mici de umăr, negre, au fost și rămân în topul alegerilor femeilor. Fie că sunt purtate în drumul către job, la cumpărături, sau plimbări prin parc, ele îndeplinesc un dublu rol: funcțional și estetic. Cu siguranță, modelul Tuscany Leather TL Bag Croc este alegerea cu care nu dai greș.

Geanta eleganta dama din piele naturala neagra marca Tuscany Leather Italia

  1. Accesoriile unice fac mereu diferența!

Brățărie piele din piton

Alege să rămâi prezent în viața celor dragi prin intermediul unui cadou unic și elegant, ce își va pune amprenta asupra fiecărei ținute: casual sau office. În ținuta casual este subliniată exclusivitatea produsului de lux, iar în cea office se oferă acel sentiment unic exotic touch. Propunerea noastră: Bțară cuff din piele naturală de piton Goldess un produs de lux, durabil și unic.

Bratara dama din piele naturala de piton Karine

Portofelul - accesoriul personal ce te identifică!

Un cadou practic, funcțional și elegant în același timp. Cu un portofel de piele clasic nu vei da niciodată greș. În alegerea portofelului ține cont mereu de materialul din care este confecționat. O piele plăcută la atingere reprezintă materialul clasic, elegant și durabil ce va trece testul timpului și al folosirii zilnice. Sugestia noastră de alegere: portofel damă Tuscany Leather din piele naturală honey

Portofel dama din piele naturala premium marca Tuscany Leather Italia

Curele damă - un accesoriu ce face diferența!

Potrivite atât pentru ținute office, casual, sau rochii, curelele din piele conferă personalitate chiar și celor mai simple piese vestimentare cum ar fi un tricou simplu și o pereche de jeans. Rezistente și durabile la care se adaugă și finisaje impecabile...așa pot fi descrise curelele din piele naturală ce merită a fi dăruite. Sugestia noastră: curea din piele naturală Pitone.

Curea dama din piele naturala Karine

Cadouri p e n t r u e l.

  1. Bărbatul pragmatic poartă accesorii - Geanta de umăr

Dăruiește-i un accesoriu elegant, versatil și durabil care să-l însoțească peste tot. Design-ul atractiv nu limitează cu nimic funcționalitatea produsului, iar căptușeala din piele naturală sau bumbac, sunt câteva dintre criteriile de care trebuie să ții cont în procesul de alegere. Îți sugerăm modelul: geantă bărbați din piele naturală maro închis, Tuscany Leather, Larry.

Geanta barbati din piele naturala maro inchis Tuscany Leather Italia

    1. Alege servieta pentru o ținută impecabilă

Impunătoare și foarte classy, servieta a fost și va rămâne mereu amprenta de business pe care o poartă bărbații siguri pe ei și care au zilnic de transportat diverse materiale către serviciu. Robustă și cu finisaje atent lucrate, modelele de serviete se potrivesc oricărui stil și se pot adapta cu ușurință tuturor gusturilor. Sugestia noastră: Servieta Tuscany Leather cu două compartimente din piele maro închis Venezia.

Servieta barbati din piele naturala maro Tuscany Leather Italia

    1. Genți de voiaj, partenerul de călătorii

Deplasările cu stil sunt accesorizate întotdeauna de gențile din piele marcate de eleganță, versatilitate și durabilitate. Dăruiește-i o amintire funcțională care să-l însoțească în toate călătoriile. Noi îți sugerăm modelul: geantă mică voiaj din piele maro închis, cu buzunare laterale, Tuscany Leather, TL Voyager.

Geanta de voiaj din piele naturala maro inchis Tuscany Leather Italia

Alege întotdeauna cadouri cu gust, elegante și de calitate superioară. Nu uita că întotdeauna prezentarea contează! De aceea, la noi vei primi pentru fiecare produs un săculeț de protecție. Produsele noastre se diferențiază prin design-ul atractiv, culorile deosebite, calitatea excepțională a pielii din zona Toscana plus 2 ani de garanție pentru fiecare produs.