Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Genti dama– Tendinte 2022

Mai 18, 2022
de catre Office

Genti dama– Tendinte 2022

 

Spre deosebire de articolele gata de purtat, ca bijuteriile și pantofii, tendințele pentru genți damă tind să fie puțin mai schimbătoare. Desigur, există nenumărate excepții clasice de la regulă, cum ar fi atracția pentru modelele cu linii clasice și practice sau interesul constant al tuturor pentru gențile rezistente și ușor de integrat în orice ținută. Dar cele mai importante tendințe de modă în privința gentilor din 2022 ating linia dintre “live in the moment” și arhivarea atemporală, spune Libby Page, editorul principal de la Net-a-Porter. „Stilurile clasice continuă să aibă performanțe bune”, iar clienții se orientează către cumpărături mai concentrate pe aspectul deosebit și elegant al modelelor în care investesc.

Geanta dama din piele portocalie Tuscany Leather

Geanta piele este un accesoriu de bază pentru oricine, doamne sau domni, și alegerea unui model care ne avantajează ținuta și ne ajută să ne exprimăm preferințele personale este în continuare o provocare pentru cei pasionați de bun gust. Dacă vrei sa fii la curent cu ce este nou în materie de tendințe de modă pentru genți damă în 2022, am pregătit câteva informații ce te vor ajuta.

Tendințe genți 2022: Bucket bag

                                                          

Un trend atractiv și rafinat din acest sezon, pune accent pe genți damă cu formă deosebită, tip bucket bag. Silueta clasică a acestor genți și-a făcut deja apariția în revistele de modă și este pe cât de practică, pe atât de șic. În ciuda aspectului său mai compact, majoritatea genților de tip bucket bag sunt de fapt destul de încăpătoare în interior, făcându-le geanta perfectă pentru zi sau pentru ieșirile de seară. Pentru o estetică mai inteligentă, alegeți stilurile moderne structurate, geantă damă piele Tuscany Leather TL Bag în nuanțe elegante sau, pentru o atmosferă mai relaxată, puteti opta pentru geanta damă piele TL Bag Soft tip bucket, un accesoriu nonconformist ce îmbină eleganța cu comoditatea de zi cu zi.

Geanta dama piele naturala fucsia Tuscany Leather, TL Bag Soft

Tendințe genți 2022: Gențile supradimensionate

Dacă ai nevoie de toate lucrurile tale aproape când te deplasezi prin oraș sau pleci la cumpărături, atunci ai noroc. Geanta damă supersize revine pe agenda modei, așa că vei putea avea la îndemână tot ce ai nevoie, printr-un accesoriu deosebit și elegant. Modelele de genți dama Tuscany Leather și Lancaster Paris sunt alcătuite dintr-o combinație de textil și piele sau exclusiv piele naturală premium, și te pot ajuta să găsești ușor orice alegi să păstrezi în ele, datorită compartimentării inteligente. Poți opta pentru culori clasice, dacă sunt preferatele tale, sau poți alege o geantă damă în nuanțe vii și atrăgătoare, care te ajută să îți transformi ușor ținuta în una de neuitat.

Geanta dama din piele naturala Tuscany Leather, nude

Tendințe genți 2022: Siluete circulare

 

O altă siluetă deosebita ce s-a remarcat pe podiumuri este cea predominată de liniile curbe sau de formele de semilună. Aceasta este, fără îndoială, forma sezonului. Remarcabil și contemporan, acest design inspirat din anii '90 va adăuga o strălucire aparte instantaneu oricărei ținute. Cu liniile curate și exteriorul neted, geantă damă din piele naturala Lancaster Vendome Lune este alegerea perfectă pentru cele care prefera stilul minimalist, mai ales dacă alegi o cromatică simplă pentru ținuta pe care o completează. Potrivită atât pentru o întâlnire, cât și pentru ținute office, acest tip de genți este unul care se evidențiază ușor în tendințele de anul acesta.

 Poseta piele naturala camel Lancaster Vendome Lune 432-10

 

Tendințe genți 2022 - Texturi de croșet

Texturile ce amintesc de modelele croșetate sau efectul de paie sunt una dintre tendințele evidențiate în evenimentele legate de moda în 2022, în special pentru gențile de mână. O modalitate sigură de a adăuga un pic de vară instant look-ului tău, acest stil boem ne face să ne gândim la festivaluri și zile de plajă. Colorată sau în nuanțe nude, cu o structură moale, compartimentată, geantă damă piele naturală, TL Bag este ideală pentru un aspect îndrăzneț și eclectic, inspirat de stilul aniilor '70.

Păstrează restul ținutei simple, lăsând geanta să fie în centrul atenției.Modelele de genți damă cu efect de paie din colecția Tuscany Leather sunt completate de o curea cu piele și lanțuri metalice, care se încadrează perfect în tendințele din acest an.

 Geanta dama piele galbena, cu efect de paie Tuscany Leather

 

De reținut pentru tendințele în materie de genți piele în 2022 este că textura purtată cu piese minimaliste și simple este un contrast perfect pentru o ținută elegantă. La fel cum au remarcat și stiliștii ce au contribuit la crearea colecțiilor ce se evidențiază în tendințele anului 2022, vremurile în care o geantă simplă neagră este tot ce ai nevoie, indiferent de anotimp, au trecut. Culorile plăcute și subtile sau contrastante, alături de texturi diferite și detalii de efect sunt emblematice pentru 2022. Modelele rafinate de genți din piele naturală de la Karine te ajută să creezi cele mai elegante ținute și să îți evidențiezi stilul propriu, într-un mod spectaculos.