Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Geanta de umar - un accesoriu perfect pentru fiecare zi de vara

Iun 16, 2022
de catre Office

Geanta de umar - un accesoriu perfect pentru fiecare zi de vara

Geanta dama de umar

Vara este deja aici și suntem cu toții în căutarea accesoriului estival perfect. Te gândești imediat la ochelari de soare sau pălării chic, dar poți obține un look wow completând ținuta și cu o geanta de umăr din piele naturală, de la Karine.ro

 

Gențile de umăr de la Tuscany Leather sau Lancaster Paris îți aduc un plus de eleganță în fiecare ținută de vară pe care o porți. Produse din piele naturală premium, fină și tactilă, după cele mai înalte standarde de prelucrare a acestui material exclusivist, modelele de genți de dama de la Karine îți vor înveseli zilele de birou, ieșirile la terasă cu prietenii sau evenimentele sofisticate la care ești invitată în aceasta vară. 

Detalii texturate, accesorii metalice și culori vibrante

Geanta de umăr este practică, ușoară și perfectă pentru zilele de vară, în care ești mereu pe drum către următoarea experiență. Modelele de genți de umăr de la Karine sunt potrivite pentru ținute casual, dar și pentru o ieșire de seară. Paleta de culori îți permite combinații neașteptate și elegante. Poți opta pentru culori neutre care îți pun în evidență rochia preferată, sau alege un outfit simplu alb și accesorizează-l cu o geantă damă din piele naturală turcoaz, Tuscany Leather, Nausica.

De ce ai nevoie de minim două genți de umăr vara aceasta?

 Poseta piele naturala sampanie Lancaster Saffiano Signature

Îți prezentăm cateva argumente pentru care sigur vrei să adaugi în colecția ta de accesorii două modele de genți de umăr:

 

  • Ai nevoie de o geantă de umăr casual, simplă și practică - Desigur, simplu nu înseamnă niciodată banal, în special atunci când vine vorba de gențile de la Karine. Modelele simple sunt cele care-ți lasă ținuta să iasă în evidență și te plasează discret, dar sigur, în centrul atenției. Știm că vara este ocazia perfectă pentru posibilități nelimitate de a crea un outfit reușit și elegant, o geantă de piele deosebită le va pune în valoare în cel mai surprinzător mod.
  • Ai nevoie de poșete de ocazie, care să te însoțească la evenimente - Modelele Lancaster Paris îți oferă posibilitatea de a alege stilul, culoarea dar și forma preferată pentru acele seri în care vrei să strălucești.  

 

Crossbody - un stil clasic

Geanta dama din piele naturala nude, Tuscany Leather 

Tendințele actuale anticipează că gențile crossbody au șanse reale să domine sezonul cu vreme caldă. De ce? Se potrivesc bine cu aproape orice din garderoba ta de vară, sunt ușor de așezat peste umăr și îți lasă mâinile libere pentru activitățile tale preferate. Indiferent dacă preferi o geantă de umăr mai discretă, geanta damă din piele naturală portocalie, Tuscany Leather, cu o curea suplimentară colorată este accesoriul perfect pentru orice ținută!

 

Indiferent de tendințe, fii tu în fiecare zi de vară

 

Gențile de la Tuscany Leather sunt potrivite oricărui stil și oricărui anotimp. Eleganța lor atemporala le duce dincolo de ultimul trend și le plasează în rândul accesoriilor care-ti pun în evidență orice ținută, subliniind discret gusturile tale pentru accesorii rafinate și extravagante. Pentru că știm că pui preț pe calitatea lucrurilor din jurul tău, pentru că fiecare accesoriu îți evidențiază gusturile pentru materiale premium și design elegant și pentru că geanta de umăr este unul dintre cele mai importante piese din garderoba unei femei.

 

Autenticitatea, calitatea și stilul deosebit sunt valorile după care ne ghidăm activitatea atunci când selectam colecțiile din magazinul online Karine.ro. Gențile de umăr din colecțiile Karine sunt însoțite de holograma autentică ce atestă proveniența genții, săculeț de protecție și beneficiază de 2 ani garanție.