Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

De ce sa alegi genti si posete de dama elegante? Au efect magnetic

Aprilie 5, 2021
de catre Office

De ce sa alegi genti si posete de dama elegante? Au efect magnetic

Ti s-a intamplat sa treci pe langa o femeie, sa ii admiri geanta sau poseta din piele eleganta, pantofii si tinuta si sa iti spui ”wow, e o doamna!” Acesta este efectul accesoriilor de bun gust asupra celor din jur. O geanta eleganta este o afirmatie a identitatii.


Aceasta pentru ca un accesoriu de calitate va adauga mereu o nota de eleganta vestimentatiei, prestanta si apreciere purtatoarei. O poseta din piele eleganta poarta personalitatea femeii, ii desavarseste infatisarea si adauga rafinament. Si reversul se aplica. Cand un astfel de accesoriu este ales gresit, acesta poate sa strice intreg aspectul unei tinute.

            Printre multe alte lucruri care  insotesc femeile in viata de zi cu zi, o geanta de calitate, frumoasa si rezistenta devine indispensabila. Indiferent de modelul sau scopul pentru care a fost conceputa o poseta de dama, iti vei da seama cu usurinta ca este important sa detii un astfel de accesoriu care sa te insoteasca peste tot. Mai mult de atat, o geanta din piele naturala este o alegere inspirata deoarece intotdeauna este nevoie de un accesoriu pe care sa te poti baza pentru mult timp. Chiar daca ai si cateva posete in garderoba care au fost cumparate din impuls pentru ca au fost prea frumoase pentru a nu-ti apartine, o piesa de calitate este un ,,must – have” si trebuie sa ii acorzi o importanta deosebita.

        Gentile de dama elegante indispensabile pentru a-ti afirma statutul

             Pentru femei gentile sunt precum aerul, atat de indispensabile sunt. In plus, o colectie personala de genti dama elegante sau pantofi sunt accesorii care intotdeauna sunt bine-venite pentru o doamna cu stil.

            Initial, geanta a aparut ca o necesitate a oamenilor de a purta asupra lor obiectele importante atunci cand se deplasau dintr-un loc in altul. La inceput intr-o geanta transportau apa, mancare sau alte bunuri care erau indispensabile supravietuirii. O data cu trecerea timpului modelele au devenit mai stilate, mai rafinate si disponibile in multe culori, design-uri si materiale. Astfel, au devenit mai mult decat un simplu suport pentru obiectele personale, fiind la ora actuala o declaratie de stil si o modalitate de afirmare a celor mai desavarsite gusturi.

            Daca este sa ne uitam inapoi in istorie, modelele de genti din piele naturala din vechime erau apanajul barbatilor. Primele genti, aratau mai degraba precum actualele posete dama din piele naturala si dateaza inca din vremea Egiptului Antic, pe cand aveau numeroase infatisari si erau confectionate din diverse tipuri de materiale in concordanta cu vremurile in care au fost realizate. Cel mai des erau realizate din piele naturala insa, acest tip de genti, o data cu trecerea timpului au devenit o modalitate de etalare a luxului si apartenenta la o clasa sociala sofisticata. Insa, in ziua de astazi poti sa gasesti genti de dama din piele naturala la preturi  adecvate, mai ales daca nu aspiri spre genti ce se poarta pe podium.

       Care sunt atuurile unei genti dama elegante care sa fie o investitie inteleapta?

             Modelele de genti dama elegante atunci cand sunt alese, trebuie sa indeplineasca o serie de criterii: sa aiba o nota de stil, detaliile mici sa fie perfect realizate, sa fie un model la moda, sa fie incapatoare si chiar sa fie versatila, sa aiba culoarea dorita, sa fie din materiale de calitate si sa distinga primtr-o nota autentica. Ai putea spune ca o astfel de geanta este provocator de gasit insa, daca intri pe website-ul karine.ro vei descoperi cu usurinta modele care sa se incadreze in aceasta descriere. Chiar si atunci cand vine vorba despre genti dama elegante.

            Pe karine.ro gasesti multe modele care tin pasul cu trend-urile actuale si care sunt de calitate. Aici vei putea gasi modele de genti pentru femei adaptate la stilul de viata actual dar si cu al tau, deoarece o geanta trebuie sa se potriveasca perfect si personalitatii tale. Cea mai buna alegere raman gentile din piele naturala deoarece nu se vor demoda niciodata si, mai ales sunt durabile. Mai ales daca investesti intr-un model elegant, in trend, vei putea sa te asiguri ca intotdeauna iesi in evidenta bun gust si stil.

           Doua sunt marcile reprezentative pe Karine, ambele atent selectate pentru stil si calitate. Tuscany Leather ofera doamnelor elegante o colectie de genti din piele de zi, rafinate, durabile si de bun gust. Pe de alta parte, colectia Lancaster indeamna femeile spre cochetarie eleganta, cu note frantuzesti, purtand posete sau plicuri dama din piele sofisticate.

Ce spui, esti urmatoarea aparitie care sa provoace trecatorii sa exclame ”wow, e o doamnă!” ?