Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Mituri despre gentile din piele naturala

Martie 26, 2021
de catre Editor karine

Mituri despre gentile din piele naturala


Genti dama din piele naturala Karine

Produsele si accesoriile realizate din piele naturala au fost dintotdeauna admirate si dorite de toata lumea. Confortul, stralucirea si textura acestui material deosebit sunt unice, fiind in masura sa schimbe radical aspectul unei tinute. O geanta din piele naturala impresioneaza in orice situatie prin unicitate, rafinament si eleganta. Insa deseori ne lasam influentati de anumite conceptii gresite cu privire la acest material si la cum se transforma in timpul folosirii, astfel incat unii dintre noi sunt sceptici atunci cand dorim sa cumparam un produs din piele naturala.

Noi, cei de la magazinul online Karine.ro iubim tot ceea ce tine de piele naturala, fie ca e vorba de genti de dama si de barbati, genti business, portofele si curele, bratari din piele exotica si de aceea dorim  sa daramam aceste mituri, astfel incat sa aveti incredere intr-o geanta din piele naturala de marca.

 1.Pretul ridicat al pielii naturale indica si o rezistenta crescuta in timp a acesteia

 

Daca pana acum ati crezut ca doar cumparand o geanta din piele naturala costisitoare obtineti si o rezistenta si durabilitate in timp a acesteia, atunci ati facut o greseala. Pe piata de profil exista mai multe tipuri de piele disponibile, insa pretul este dat de o multitudine de factori. In primul rand pielea care este tabacita vegetal cu taninuri (ingredientul activ principal care transforma pielea bruta de origine animala intr-un material compact si rezistent) este mai scumpa decat pielea tabacita prin procedee chimice, acest detaliu influentand si pretul final al produsului. Din pacate, de multe ori pielea nu are o calitate superioara, este foarte subtire si nu provine de la bovine. Brand-urile online, cum este si magazinul online Karine.ro  se focuseaza pe abordarea directa a clientilor si astfel preturile produselor din piele naturala sunt mai mici, insa calitatea este asemanatoare cu cele ale marilor firme, care folosesc si distribuitori pentru desfacerea propriu-zisa a produselor, de aici si pretul  mai mare in acest caz.

2. Pielea naturala se deterioreaza repede

 

Daca pana acum ati crezut ca gentile din piele naturala nu sunt rezistente in timp si se deterioreaza foarte usor, atunci ati facut o greseala. Din contra, pielea este un material elastic, durabil si puternic, care se poate reface cu usurinta. Doar priviti in jur la cei care aleg rucsacurile din piele naturala pentru o excursie aventuroasa la munte. De exemplu gentile dama din piele naturala marca premium Tuscany Leather sunt realizate din piele de origine animala, provenind de la bovine, fiind astfel mai rezistenta, spre deosebire de pielea folosita la fabricarea pieselor de imbracaminte, care provine in majoritate de la ovine.

Pielea naturala de calitate superioara nu poate lua foc si nici nu poate atrage mirosurile neplacute.

3. Intretinerea anevoioasa si pretentioasa a unei genti din piele naturala

 

Multora li se pare dificil procesul de curatare a unei genti din piele naturala, dar in realitate este mai usor decat credeti: doar stergeti zona respectiva cu o crema speciala sau cu o carpa usor umeda o data sau de doua ori pe luna. Nu aplicati detergent direct pe piele, pentru ca acest lucru poate afecta culoarea gentii. In cazul petelor de grasime, folositi bicarbonat de sodiu sau pudra de talc si presarati pe locul afectat pentru a fi absorbite. Dupa cum vedeti, acestea sunt niste metode de curatate a pielii naturale disponibile oricui.

Gentile din piele neagra sunt mai usor de intretinut si de curatat. Alaturi de maro si bleumarin, acestea sunt culorile preferate de consumatori.

4. Feriti-va gentile din piele naturala de lichide

 

Si acest sfat este complet gresit. Pielea naturala de calitate absoarbe apa si astfel aceasta hidratare ajuta la mentinerea in stare perfecta a gentii. Cand geanta din piele naturala este umeda sau uda, folositi o carpa moale pentru a sterge si usca produsul. Nu uscati geanta direct la sursele de caldura, pentru ca materialul se va intari si va avea un aspect rigid.

5. Gentile din piele naturala isi pierd culoarea in timp

 

Pielea naturala este un material rezistent si este procesata intr-o maniera care nu permite culorilor sa se estompeze de-a lungul utilizarii gentii respective. Insa este nevoie sa se respecte pasii de ingrijire enumerati anterior, insa intr-o maniera echilibrata, altfel riscati sa aveti la final o geanta din piele naturala lipsita de stralucire. Gentile din piele naturala nu trebuie sa fie pastrate in spatii expuse direct la lumina. Caldura poate sa usuce pielea si poate sa provoace mici crapaturi, astfel ca cel mai bine depozitati geanta in saculetul special pus la dispozitie de vanzator. O geanta din piele naturala, daca este intretinuta corect, poate sa reziste o perioada mare de timp si sa arate impecabil.

 Gentile din piele naturala nu se demodeaza niciodata, sunt rezistente si usor de intretinut, elegante  si reprezinta o investitie avantajoasa in timp. Nu mai stati pe ganduri! Vizitati magazinul online Karine.ro si alegeti-va geanta potrivita din piele naturala marca premium Tuscany Leather sau Lancaster Paris!