Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Tendinte: Gentile elegante din piele naturala premium

Octombrie 25, 2017
de catre Seonid

Gentile premium, din piele naturala, sunt un accesoriu "must-have" pentru orice femeie care doreste sa fie deosebita. Ele aduc culoare, dimensiune si textura oricarui outfit si sunt modul ideal si accesibil prin care poti sa-ti definesti un look chic si elegant in acelasi timp.

Plicul de seara indraznet

Gandeste-te la detalii in relief, design inspirat din arhitectura si culori indraznete. Cand vine vorba sa porti un plic de seara totul se rezuma la detalii. Si cine a spus ca un plic trebuie sa fie neaparat mic? Alege mare sau mic, numai nu alege sa pleci acasa! Petrece-ti seara in oras sau participa la un eveniment important intr-o tinuta splendida, accesorizata de un plic elegant care sa atraga privirile.

Geanta tote

O geanta tote este o ocazie deosebita prin care iti poti crea un look casual si totusi unic. Nu numai ca sunt genti foarte utile pe care le poti lua cu tine la cumparaturi, dar in acelasi timp sunt elegante si au stil. In aceste genti iti duci pranzul la serviciu, cartile pentru biblioteca, dar si cumparaturile de seara in drum spre casa. O geanta tote de calitate te tine o viata si este in totodata un accesoriu multi-tasking.

Geanta smart business

Nimic nu exprima un stil mai sofisticat decat o geanta smart business. Aceasta geanta din piele naturala, clasica, in tonuri complexe, cu un luciu specific produselor tabacite natural, fara utilizarea chimicalelor, va fi mereu in trend, sezon dupa sezon fara a se demoda.De multe ori te va ajuta cu usurinta sa faci trecerea rapid de la o tinuta de zi la o tinuta de seara.

Imprimeuri, dungi, culori in tonuri indraznete

Uneori un mic imprimeu sau o nuanta indrazneata este o modalitate inedita de a-ti exprima personalitatea printr-o tinuta speciala. Vorbim aici in special de gentile de mana. Fa o schimbare si alege o geanta de mana premium, din piele naturala de calitate, veritabila, realizata de mestesugari italieni in nuante vii, cu tonuri jucause, sau cu un tipar floral. Uneori o geanta de mana este singurul lucru de care ai nevoie ca sa fii mandra de stilul personal.