Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

​Rucsacuri damă piele naturală

Septembrie 15, 2021
de catre Office

 Rucsacuri damă piele naturală


Rucsacurile au fost mereu considerate accesorii practice pentru depozitarea echipamentelor sportive, articole pentru drumeții, excursii, plimbări sau rechizite de școală. În general, rucsacurile nu au fost accesoriile favorite ale iubitoarelor de outfituri elegante, sofisticate și nici nu au fost asociate cu îmbrăcămintea feminină. Din fericire, conform noilor tendințe, un rucsac nu doar contribuie la o bună organizare a lucrurilor pentru birou, dar ales atent, un asemenea element poate transforma o ținută obișnuită într-una de succes.

Un rucsac damă piele perfect este acela care se pliază la multiple stiluri de vestimentație indiferent ca purtați pantofi cu toc sau adidași, care completează cu stil majoritatea ținutelor și lasă o bună impresie la orice eveniment.

Rucsac dama din piele naturala Tuscany Leather, albastru inchis, TL Bag

Include în outfitul tău un rucsac piele naturală pentru a impresiona prin eleganță și bun gust.

Ca de obicei, gențile care sunt supuse utilizării frecvente, au neșansa de a se uza rapid din această cauză. Excepție fac cele fabricate din piele naturală de calitate, care face ca un simplu rucsac piele naturală să te însoțească în plimbări și călătorii mulți ani la rând. Tuscany Leather nu cunoaște excepții când vine vorba de calitate impecabilă. Rucsacurile sunt create 100% din piele de calitate, fapt care conferă un aspect rafinat chiar și unui produs sportiv.

Rucsac dama din piele naturala coniac, Tuscany Leather

Rucsacurile Tuscany Leather îți subliniază feminitatea!

Materialul din piele cu accesorii aurii elegante Tuscany Leather, structura uni compartimentată, buzunarele interioare mici, buzunarul special pentru smartphone, descriu imaginea celui mai potrivit rucsac elegant damă. Buzunarul exterior are închiderea magnetică, iar restul prezintă fermoare metalice. Compartimentul central poate fi deschis pe ambele capete pînă jos. Rucsacul poate fi purtat în mână sau pe umeri cu ajutorul curelelor din piele. Acestea permit ajustarea pentru ca tu să te simți confortabil atunci când le porți.


Rucsacel dama din piele naturala mov, Tuscany Leather, TL Bag

Un rucsac mic de damă va fi cea mai bună soluţie

Poți înlocui gențile masive cu un rucsac mic damă Tuscany Leather. Acest rucsac piele naturală are baza stabilă pentru poziționare verticală. Este dotat cu închidere magnetică și cu fermoare, curele reglabile și mâner din piele. Rucsacul are o structură moale, căptușeală din poliester și prezintă un compartiment central cu fermoar dublu. Partea din față deține un buzunar cu fermoar și altul pe spate, ideal pentru acte. La interior există două buzunare suplimentare, unul simplu pentru chei și carduri și altul cu fermoar.

Rucsac dama din piele naturala neagra, Tuscany Leather, TL Bag

Rucsacul poate fi purtat în mână sau pe umeri cu ajutorul curelelor din piele reglabile.

Pentru ținutele office, unrucsac damă casual din piele naturală este ceea ce ai nevoie. Structura rucsacului este moale și include un compartiment central încăpător cu fermoar dublu. Partea din față are trei buzunare cu fermoare, iar pe spate există un buzunar perfect pentru acte.

Interiorul confecționat din căptușeală Jacquard Tuscany Leather, are un buzunar mai mic pentru chei sau carduri și care se închide cu fermoar. Baretele sunt ajustabile până la mărimea confortabilă și la fel ca și mânerul, acestea sunt 100% din piele naturală.

Rucsac dama din piele naturala rosu aprins Tuscany Leather, TL Bag

Nu te opri asupra unui singur model! Colecția Tuscany Leather oferă cele mai cunoscute nuanțe din paleta cromatică a eleganței. Alege să porți un rucsac feminin și estetic la orice ținută office, casual, întâlniri business, chiar și la rochii și pantofi cu toc.