Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Rucsacul din piele naturala revine in forta

Ian 24, 2020
de catre Editor karine

Rucsacul din piele naturala revine in forta

Rucsac dama din piele naturala Tuscany Leather Italia

Rucsacul din piele naturala a devenit un accesoriu din ce in ce mai dorit in garderoba femeilor, indiferent de statutul lor social, fiind un mix reusit intre moda si functionalitate. Chiar si in randul vedetelor, rucsacul din piele naturala continua sa fie accesoriul preferat pentru viata din spatele reflectoarelor.

Rucsacul din piele naturala nu mai este considerat doar o geanta pentru calatorii, de aceea magazinul online Karine.ro iti pune la dispozitie o gama larga de modele potrivite activitatilor zilnice, la fel de elegante si sofisticate ca si gentile din piele tote sau shopper. Intotdeauna in tendintele modei, rucsacul iti completeaza tinuta si personalitatea intr-un mod atractiv si relaxat, indiferent de varsta.

Poti alege dintr-o gama variata de culori, forme, dimensiuni si stiluri care sa se potriveasca personalitatii tale si sa nu depaseasca bugetul stabilit. Fiind realizate din piele naturala de cea mai buna calitate, rucsacurile din piele naturala Tuscany Leather sunt accesorii versatile, potrivite pentru diferite ocazii si scopuri. Odata ce te obisnuiesti cu libertatea de miscare pe care ti-o ofera un rucsac, vei uita de gentile masive si de durerile de umar provocate de acestea. Daca totusi nu esti sigura ca un rucsac din piele naturala se potriveste cu tinutele din garderoba ta, intra pe magazinul online Karine.ro si sigur vei gasi modelul potrivit, pe care sa il porti fie la scoala sau la serviciu, fie la o sesiune de cumparaturi.

De ce ai nevoie de un rucsac din piele naturala de calitate? Pentru ca pielea naturala este un material durabil, rezistent, care se intretine si se curata usor, cu o carpa moale si umeda din bumbac. Rucsacul din piele naturala este rezistent la apa si la caldura, oferindu-ti protectia lucrurilor pe care le porti cu tine si libertate de miscare indiferent de destinatia aleasa.

De ce sunt rucsacurile din piele naturala gentile preferate de catre iubitorii de vacante si calatorii si de catre persoanele care imbratiseaza un stil de viata outdoor? In primul rand iti ofera libertate de miscare, nu mai trebuie sa ai blocata o mana tragand dupa tine o valiza greoaie, mai ales cand esti in intarziere intr-un aeroport aglomerat.Un rucsac din piele naturala distribuie greutatea pe ambii umeri datorita curelelor ajustabile din piele naturala. Chiar daca un rucsac din piele naturala este pe jumatate plin, acesta isi va mentine forma, pastrandu-si aspectul elegant.

In al doilea rand, design-ul acestor genti a evoluat, transformandu-se din accesorii utilitare in piese clasice, moderne si sofisticate. Modelele de rucsac din piele naturala oferite de magazinul online Karine.ro sunt potrivite pentru toate ocaziile si sunt prevazute cu inchidere cu snur si clapa sau cu fermoar, au numeroase buzunare exterioare frontale sau laterale si compartimente cu protectie pe interior pentru laptop, tableta, telefon, curele de umar ajustabile si detasabile, in cazul in care doresti totusi sa porti rucsacul direct in mana cu ajutorul manerului din piele naturala. Toate aceste atribute te ajuta sa fii cat mai organizata si sa ai la indemana obiectele esentiale.

Gama de culori este vasta, nuantele de bej, albastru, caramel, rosu, gri deschis completand cu succes clasicele rucsacuri negre sau maro.

De aceea iti recomandam sa alegi un rucsac din piele naturala Tuscany Leather, pentru ca pielea naturala de calitate este un material mai usor si flexibil, datorita procedeelor de prelucrare la care este supusa inainte de prelucrare