Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Genți de voiaj din piele naturală

Septembrie 6, 2021
de catre Office

 Genți de voiaj din piele naturală

Genti voiaj piele naturala

Geanta de voiaj a încetat să fie apreciată exclusiv ca accesoriu practic în care îți împachetezi hainele pentru concedii. Dacă știi să alegi ce trebuie, vei avea plăcuta surpriză că o astfel de geantă pentru vacanțe poate îmbina armonios funcționalitatea cu un design modern.

Dacă ești o persoană care se respectă și acordă atenție ținutei chiar și atunci când pleacă în concedii, atunci decide să te însoțească o geantă voiaj din noua colecție, pentru o ținută completată cu stil și rafinament.


 Tuscany Leather oferă o gamă ofertantă de genți de voiaj

Fabricate din piele naturală de înaltă calitate, cu inserții metalice de efect și numeroase buzunare pentru diferite categorii de bunuri. Cel mai important criteriu la o geantă pe care o porți mereu cu tine în deplasări este rezistența la uzură. Creațiile Tuscany Leather, din piele 100% naturală trec cu succes testul timpului.

Alege să îți păstrezi obiectele de valoare în siguranță oriunde mergi și în același timp să îți menții un look rafinat cu ajutorul unei genți de voiaj din piele naturală 100%. 

Geanta de voiaj troler din piele naturala maro, Tuscany Leather, VarsaviaAlege o geantă de voiaj cu role sau care poate fi purtată pe umăr sau în mână.

Un troller piele marca Tuscany Leather, Varsavia poate fi luat oriunde. Mânerul este retractabil pentru a putea fi depozitat în portbagaj sau pentru a-l fixa la dimensiunea confortabilă. Geanta voiaj troller poate fi trasă pe rotile, purtată pe umăr cu ajutorul curelei reglabile sau transportată de mânere. Curelele pot fi îndepărtate dacă se preferă o altă modalitate de manevrare. Deține curele de siguranță a hainelor și cinci buzunare cu fermoare: unul central, cel interior, un buzunar lat pe spate pentru documente și două buzunare exterioare dintre care unul util pentru laptop. Interiorul este căptușit cu bumbac iar structura rigidă a genții îi asigură stabilitate când e poziționată pe verticală. Produsul se livrează împreună cu un săculeț de protecție și o etichetă de identificare a bagajului, fabricată de asemenea din piele naturală. 

Geanta pentru costum, piele naturala coniac, Tuscany Leather, Antigua

Cine spune că geanta de călătorie nu poate fi asortată la costum?

Geanta voiaj de mână Tuscany Leather, Antigua, fabricată din piele naturală elegantă, cu structură moale și căptușeală din bumbac, creația Tuscany Leather, poate găzdui cu încredere costumul, fiind prevăzută cu un compartiment cu umeraș special pentru păstrarea intactă a costumului pentru întrunirile de afaceri. Dimensiunile o fac ideală ca bagaj de mână sau geantă voiaj avion. Permite purtarea pe umeri sau manevrarea manuală. Prezintă mânere și curea reglabilă și detașabilă pentru confort. Design-ul practic expune un compartiment central cu fermoar dublu și două buzunare interioare și un sistem de închidere cu fermoare. Geanta include două piese indispensabile pentru călătorii: un săculeț de protecție și etichetă de identificare bagaj, fabricată din piele naturală și în aceeași nuanță cu geanta.

Geanta pentru costum, piele naturala maro, Tuscany Leather, Antigua


Ai o întâlnire de afaceri la distanță și nu știi încă ce tip de geantă ți se potrivește? 

Cine a spus că trebuie să te decizi pentru un singur model? Cromatica Tuscany Leather se armonizează natural cu cele mai pretențioase outifit-uri business pentru ca prima impresie să fie și cea mai bună. Alege calitate!

Acceseaza magazinul nostru online Karine.ro și descoperă colecția noastră de genți de voiaj din piele naturală Tuscany Leather, made in Italy!