Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Geanta voiaj, atuul unei călătorii reușite

Iul 13, 2022
de catre Office

Geanta voiaj, atuul unei călătorii reușite

 

Geanta de voiaj din piele naturala honey Tuscany Leather, Voyager

O garderobă perfectă de vacanță este una care se adaptează la paletele de culori, texturile și tendințele pe care le alegi atunci când vrei să te relaxezi. Pentru că ai nevoie ca în vacanță să îți canalizezi energia către relaxare și să te concentrezi pe o stare de bine, ai nevoie și ca ținutele tale să fie păstrate în siguranță în genti de voiaj robuste și rezistente.

Dacă ești fanul mărcii Tuscany Leather, știi deja că asta nu înseamnă niciodată rabat de la eleganță. O geantă de voiaj din piele naturală este o declarație de stil, în care ținuta de business activ se îmbină cu eleganța în afaceri, vacanțe și vestimentație.

Dacă nu cunoști încă genți piele rafinate, concepute pentru cei care apreciază măiestria accesoriilor din piele autentică, îți prezentăm mai jos câteva motive pentru care gențile de voiaj din piele naturală pot fi companionul perfect pentru excursii memorabile

 Geanta voiaj din piele maro, marime mare, Tuscany Leather, Lisbona

Investește în calitate atunci când optezi pentru o geantă voiaj. E important ca, pe lângă impresia pe care o lasă, o geantă să îți fie alături cât mai mulți ani.

Geanta de voiaj de la Tuscany Leather este perfectă pentru o escapadă de weekend sau pentru călătorii neprevăzute, pentru care trebuie să te pregătești rapid. Ușoară, compactă, bine compartimentată, această geanta voiaj din piele te va însoți în nenumărate vacanțe, datorită rezistenței pielii din care este confecționată și a designului atemporal. O geantă piele de calitate, din cele mai exclusiviste materiale, piele de vițel “full grain” tăbăcită vegetal și vopsită manual, te ajută să călătorești cu stil, chiar și pentru cele mai formale ocazii.

Geanta voiaj din piele Tuscany Leather este un etalon al calității. Este confecționată din bucăți mari din piele, cusute atent și trainic, ca fiecare client să simtă că se poate baza pe geanta sa și că el contează. Atenția la detalii și folosirea celor mai fine materiale sunt marca designerilor Tuscany Leather, iar dedicarea pentru accesorii din piele naturală de calitate se vede în fiecare articol făurit de către ei.

Sistemele de închidere sunt, de asemenea, solide și sigure, pentru ca obiectele tale să fie păstrate în siguranță, oricât de lung ar fi drumul.

Pentru un plus de protecție, gențile de voiaj de la Karine sunt dotate cu pini metalici la bază, care le protejează atunci când le așezi pe o suprafață mai dură.

 

Geanta voiaj din piele naturala Tuscany Leather, Oslo, rosie

Geanta de voiaj - perfectă pentru orice călătorie City break

Geanta voiaj de mana semnată Tuscany Leather este perfectă pentru o excursie de weekend. Dimensiunile fac să fie potrivite pentru bagaj de mână în avion, dar și suficient de spațioase pentru ca tu să ai toate articolele necesare la îndemână.

Nu uita de cosmeticele tale preferate sau accesorii! Le poți proteja și organiza in geanta pentru cosmetice din piele, marca Tuscany Leather.


Business trip 

Un stil de viață antreprenorial vine la pachet cu o dinamică deosebită. Pentru că ai nevoie ca ținuta ta să reflecte reputația din mediul business, geanta pentru costum care te însoțește trebuie să fie în armonie cu imaginea ta. Gențile din piele naturală sunt o piesă statement pentru fiecare călător de afaceri. Dacă plănuiești o călătorie extinsă, poți opta pentru un troller din piele iar husa pentru cămașă și cravată va avea grijă să-ți păstrezi aspectul mereu elegant.


Excursie de weekend

Meriți o pauză de relaxare și de reîncărcat bateriile. Temperaturile în creștere și vremea frumoasă te-ndeamnă să lași loc și pentru un weekend numai pentru tine. În geanta de voiaj din piele naturală, încap perfect ținutele tale preferate pentru un weekend în care să îți refaci rezervele de energie, explorând locuri noi.

 

Călătorește confortabil, cu un plus de siguranță

Geanta voiaj îți permite să te miști ușor, chiar și atunci când ești în mijlocul călătoriei. Robuste, dar ușoare, gențile din piele de la Tuscany Leather sunt dotate cu mânere de mână și curea pentru umăr, tot din piele naturală, ajustabilă și detașabilă. Ești o persoană organizată, care își planifică în detaliu fiecare deplasare? Eticheta din piele naturală, concepută special pentru geanta ta de călătorie, te ajută să scapi de stresul posibilității pierderii bagajului și să te bucuri mai liniștit de excursie.


Călătoriile sunt soluția perfectă pentru a ne îmbogăți cultural și pentru a ne relaxa. Unele dintre ele sunt necesare, unele le facem doar din plăcerea de a savura viața din alt loc. Indiferent de scopul deplasării tale, alege să călătorești cu stil și bucură-te de genți voiaj și accesorii călătorie potrivite stilului tău de viață.