Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

O geanta din piele naturala pentru fiecare ocazie

Decembrie 4, 2019
de catre Editor karine

Gentile sunt pentru noi, femeile un companion de incredere insotindu-ne in activitatile pe care le avem de facut. Insa este important sa stim si ce fel de geanta se potriveste fiecarei activitati in care suntem implicate.

Venim in ajutorul tau cu o lista detaliata cu diferitele tipuri de genti din piele naturala, dar si cu ocazia potrivita pentru folosirea acestora, astfel incat sa iti complimenteze tinuta cu succes. Lasand la o parte design-ul gentii si stilul tau de viata personal, trebuie sa tii cont si de scopul precis al fiecarui model geanta. Doar nu vrei sa te trezesti ca porti un rucsac la o cina romantica, nu?

In momentul in care ne cunoastem cu adevarat propriul stil si cunoastem cu precizie activitatile in care suntem implicate, vom putea sa luam deciziile potrivite cu privire la modelul de geanta din piele naturala de care avem nevoie.

1. Geanta tote din piele naturala

Geanta tote din piele naturala este o geanta spatioasa, incapatoare si rezistenta pentru lucrurile pe care le porti zi de zi. Poti sa folosesti aceasta geanta din piele naturala la intalnirile casual, cand esti la cumparaturi, sau chiar cand vrei sa te bucuri de o zi cu soare si valuri si te-ai hotarat sa calatoresti, abordand astfel diverse stiluri, de la cel elegant, sportiv sau casual.

Un alt avantaj al gentii tote din piele naturala este acela ca se asorteaza cu succes si unei rochii negre. Curelele de mana o fac usor de purtat, in timp ce baretele de umar o transforma intr-o alegere perfecta pentru multitudinea de activitati din agenda fiecarei femei.

2. Rucsacul din piele naturala

Rucsacul nu mai reprezinta doar geanta pe care o foloseam pe timpul scolii pentru manuale si caiete. Acest model de geanta din piele naturala a evoluat, transformandu-se intr-un accesoriu de nelipsit pentru femeia urbana din timpurile noastre.

Poti purta cu usurinta un rucsac din piele naturala pe ambii umeri datorita curelelor rezistente si confortabile din piele naturala, care se pot ajusta la nevoie si care distribuie astfel in mod egal greutatea gentii. Astfel, rucsacurile din piele naturala sunt incapatoare pentru laptop, documente, geanta pentru cosmetice, telefon, sticla cu apa si alte lucruri care te ajuta in activitatea ta. Un rucsac din piele naturala se potriveste atat unei ocazii casual, o iesire in oras cu prietenii dupa serviciu, cat si unei eveniment formal, ca de exemplu un concert de jazz sau o lansare de moda.

3. Saluta geanta din piele naturala satchel

Geanta din piele naturala tip satchel este o geanta compacta, moderna si spatioasa, ideala pentru folosirea zilnica. Avand o varietate de culori, este potrivita pentru birou, cat si pentru alte activitati. Geanta este prevazuta la interior cu buzunare cu fermoar si compartimente diverse, iar la exterior cu o clapa eleganta si de asemenea are curele lungi, ajustabile care iti permit purtarea ei si pe umar.

4. Geanta din piele naturala tip plic

Geanta din piele naturala tip plic poate fi purtata cu usurinta in mana si este accesoriul perfect pentru o iesire la cafea, o petrecere lejera intr-un club sau pentru un eveniment elegant. Poti alege dintr-o gama variata de culori, forme si dimensiuni. Acest model de geanta din piele naturala este destul de incapator pentru lucrurile esentiale de care ai nevoie la astfel de ocazii: telefon, chei, ruj, portofel de mici dimensiuni. O geanta din piele naturala plic nu trebuie sa fie neaparat excentrica, de aceea este bine sa alegi o geanta din piele naturala de calitate superioara, cu barete tip lant si finisaje elegante.

5. Relaxeaza-te cu geanta din piele naturala hobo

Geanta din piele naturala hobo se potriveste femeilor care doresc sa aiba o tinuta chic, moderna si relaxata in acelasi timp. Este o geanta pentru tinute de zi, perfecta pentru excursii de weekend, incapatoare pentru lucrurile de care ai nevoie in astfel de ocazii: trusa cu farduri, telefonul, sticla cu apa, portofel, gustari si de ce nu, suveniruri.

6. Geanta de umar din piele naturala

Gentile de umar din piele naturale sunt cele mai populare si folosite modele de genti de catre femei. Prevazute cu barete duble pentru umar pentru confort sporit, gentile de umar din piele naturala sunt diferite ca design, stil, culoare, marime si forma si de aceea se potrivesc oricarei ocazii. Pentru tinutele de zi, alege o geanta de umar din piele naturala cu structura moale, care sa se muleze pe corp si care sa iti confere un aspect relaxat.

Pentru o tinuta formala, alege o geanta de umar din piele naturala tip baguette. Avand o curea de umar ajustabila, se poarta aranja astfel incat sa o porti confortabil sub brat.

7. Geanta din piele naturala sac

Suna ciudat, nu? O geanta sac?

Geanta din piele naturala model sac sau bucket este incapatoare, mai lata si rotunda la baza, cu pini metalici de protectie si se inchide cu snururi din piele, aceste atribute oferindu-i un aspect unic si clasic. Se poate purta si pe umar datorita curelei din piele detasabile. O poti folosi zi de zi, este considerata a fi o geanta casual, completand cu stil orice tinuta aleasa, fie ca optezi pentru blugi si botine sau rochie cu sandale.

8. Geanta din piele naturala crossbody

Geanta din piele naturala crossbody este un model preferat in randul femeilor, in special adolescentelor mereu pregatite pentru un selfie, are un aspect chic si modern si este incapatoare pentru lucrurile esentiale, in ciuda dimensiunilor reduse. Datorita curelei de umar din piele naturala ajustabile, poate fi purtata in diverse feluri. Fiind disponibila in diverse stiluri, culori si finisaje piele naturala, este o geanta potrivita pentru iesirile in oras casual.