Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

​Alege-ti geanta din piele potrivita: 7 sfaturi simple de care sa tii cont

Decembrie 12, 2019
de catre Editor karine

Daca te gandesti sa iti cumperi in viitorul apropiat o geanta din piele naturala, citeste sfaturile noastre si vei face alegerea perfecta! Gentile din piele naturala Tuscany Leather reprezinta o investitie in calitate, eleganta si rafinament.

1. Alege o geanta din piele naturala de cea mai buna calitate

Daca nu esti hotarata in privinta tipului de piele naturala, magazinul online Karine.ro iti ofera o gama larga de modele de genti cu diverse finisaje (saffiano, hammered, suede, smooth, full grain). O piele naturala de calitate superioara si originala este esentiala si reprezinta elementul cheie de care trebuie sa tii cont in alegerea ta.

2. Alege o geanta din piele naturala confortabila

Alege o geanta din piele naturala care sa fie practica si usor de purtat, cu un design simplu si facil, care sa iti permita acces rapid la lucrurile de care ai nevoie. Chiar daca este incapatoare, o geanta din piele de dimensiuni mai mari poate fi prea grea pentru silueta ta. Inainte de a te hotari asupra modelului ales, afla detalii despre greutatea si dimensiunile acesteia. Daca ai ocazia sa probezi o geanta piele inainte de a o cumpara, observa cu atentie cum se aranjeaza pe umar, daca baretele sunt confortabile si stabile, cat de grea va fi geanta si ce aspect va avea dupa ce adaugi cele necesare. Pentru zilele agitate, in care esti nevoita sa te deplasezi rapid dintr-un loc in altul, vei prefera o geanta din piele naturala model crossbody, care sa iti ofere mai multa libertate de miscare.

3. Alege o geanta din piele naturala atragatoare

Tine cont si de design-ul gentii, nu doar de aspectele functionale ale acesteia. Culoarea este un factor important care face diferenta intre o geanta banala si una sofisticata. Daca te-ai hotarat asupra unei genti din piele naturala neagra, alege un model cu accesorizari suplimentare si finisaje deosebite pentru un efect estetic reusit. Daca tinuta pe care o porti este una normala, geanta potrivita o va scoata in evidenta cu siguranta.

4. Buzunare si compartimente

O geanta din piele naturala, pe langa design-ul elegant si rafinat trebuie sa fie spatioasa si eficient compartimentata, cu buzunare practice pentru diverse lucruri. O geanta mare si cu un singur spatiu pentru toate cele necesare nu este utila nimanui. Poate ai nevoie de o geanta cu un buzunar interior pentru carti de vizita sau de o geanta din piele naturala cu un compartiment de mijloc pentru cosmetice, chei si alte lucruri personale. O geanta din piele naturala cu un buzunar frontal exterior, cu inchidere cu fermoar este o alegere potrivita pentru a avea la indemana telefonul, fara a fi nevoie sa deschizi geanta de fiecare data.

Si in cazul gentilor din piele naturala tip plic, de mici dimensiuni este bine sa ne orientam dupa modele cu buzunare pe interior pentru cartile de credit sau bani, pentru actele personale, chei si telefon.

5. Alege o geanta din piele naturala cu look versatil

O geanta din piele naturala versatila se va potrivi unei multitudini de ocazii. Alege culori discrete in nuante de bej sau roz pal si astfel vei putea purta geanta din piele naturala atat ziua cat si la evenimente de seara. Un alt avantaj al culorilor neutre este ca gentile nu vor interfera cu restul tinutei alese. De aemenea, orienteaza-te catre modele de geanta din piele naturala care au curelele de umar detasabile. Astfel, vei purta geanta pe umar in timpul zilei, pentru ca seara sa o transformi intr-o geanta eleganta si rafinata.

6. Alege o geanta din piele naturala cu fermoare si curele de umar de calitate

Acestea sunt detaliile importante de care trebuie sa tii cont, adevaratul test de calitate al oricarei genti din piele naturala. Asigura-te ca fermoarele si inchiderile metalice sunt realizate din materiale de inalta calitate, iar curelele de umar sunt destul de late incat sa nu iti produca disconfort in timpul purtarii gentii.

7. Alege o geanta din piele naturala cu finisaje de calitate

Cand esti in cautarea gentii perfecte din piele naturala, iti doresti ca aceasta sa fie frumaosa atat la exterior, cat si la interior. Captuseala interioara de calitate, fie ca e din bumbac, jaqcuard, piele naturala intoarsa sau poliester are rolul de a prelungi durata de viata a unei genti din piele naturala.

De asemenea, acorda timp pentru detalii precum cusaturi si alte finisaje din interiorul gentii, pentru ca acestea vor suporta un grad ridicat de uzura datorita activitatilor zilnice.