Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

​Servieta de piele: un must-have pentru un profesionist desavarsit

Februarie 20, 2020
de catre Editor karine

Servieta de piele: un must-have pentru un profesionist desavarsit


Gentile din piele naturala au fost intotdeauna la moda, fie ca ne referim la modelele pentru femei sau la cele pentru barbati, aceste accesorii reusind cu succes sa completeze tinuta si stilul fiecaruia.

Exista insa o categorie aparte de genti din piele naturala, folosita indeosebi de oamenii de afaceri, fara de care activitatile acestora nu s-ar desfasura poate la fel de eficient- vorbim aici de servietele din piele naturala, disponibile in modele pentru barbati si pentru femei. Chiar daca aceste genti par sa fie preferate mai mult pentru aspectul practic – dimensiuni, accesorizare, materiale rezistente – ele sunt fara indoiala in tendintele modei, elegante si stilate. Poate chiar acestea sunt criteriile principale pentru acei oameni de afaceri de top, care isi construiesc o imagine impecabila si o prezenta remarcabila datorita statutului pe care il au.

O geanta business din piele naturala cum este servieta din piele naturala nu trece neobservata, fie ca vorbim de locul de munca sau de cel in care se desfasoara o parte din aceasta, oferindu-ti un plus de eleganta si recunoastere. Datorita taninurilor vegetale care fac parte din procesul de productie, servietele din piele marca premium Tuscany Leather sunt elegante si robuste si vor avea un aspect si mai atractiv odata cu trecerea timpului. In plus, cataramele, incuietorile, fermoarele si inchiderile cu capse asigura siguranta sporita obiectelor personale. Chiar si micile detalii, ca de pilda manerele si curelele ajustabile sunt durabile, confortabile si unice.

Cum alegi servieta din piele naturala potrivita?

Si in acest caz trebuie sa tii cont de mai multi factori:

-domeniul in care activezi si functia pe care o detii – odata cu aparitia unor noi meserii care nu necesita in mod expres prezenta in cadrul unui birou, s-au modificat si preferintele cumparatorilor. De aceea servietele din piele naturala Tuscany Leather acopera o varietate de stiluri si exceleaza prin versatilitate;

-cultura organizationala de la serviciu – daca este un mediu mai relaxat, cu un dress-code lejer sau daca ai o pozitie care necesita o tinuta business zi de zi;

-cat de des calatoresti in interes de serviciu si pe ce distante- si in acest caz exista variantele de servieta din piele naturala cu structura semi-rigida, mai incapatoare si cu destule compartimente exterioare pentru a avea la indemana documentele necesare.

-care sunt lucrurile de care ai nevoie zi de zi – e vorba doar de un laptop sau o tableta si cateva documente sau de o agenda poate, carti de specialitate, obiecte personale, trusa cu cosmetice – de toate acestea trebuie sa tii cont in alegerea unei serviete din piele naturala cu dimensiunile potrivite.

-culoarea servietei din piele naturala – in mediul de afaceri negrul este culoarea preferata. Daca job-ul iti permite sa fii mai modern, poti alege si serviete din piele naturala maro inchis, potrivite pentru costum, cat si pentru tinute casual. Pentru un plus de flexibilitate, poti alege varianta de culoare honey sau coniac care sa se potriveasca unei tinute relaxate.

Oamenii de afaceri prefera in mod special servietele din piele naturala elegante, care depasesc statutul de geanta de serviciu si imbina cu succes functionalitatea si tendintele modei. O astfel de geanta iti poate creste semnificativ increderea in sine si te poate ajuta sa duci sarcinile de serviciu la bun sfarsit cu si mai multa hotarare si profesionalism.

Putand fi purtate usor atat in mana datorita manerelor din piele naturala flexibile sau rigide, cat si pe umar datorita curelelor ajustabile, servietele din piele naturala Tuscany Leather sunt prevazute cu compartiment protejat pentru laptop si cu 2 deschideri pe partea din spate pentru a fixa geanta pe un troller. O servieta din piele naturala este incapatoare si te ajuta sa organizezi lucrurile personale intr-un mod eficient, pentru ca este prevazuta cu buzunare pentru telefonul mobil, portofel, carti de vizita si carduri bancare, toc pentru stilou, stick USB si altele.

Magazinul online Karine.ro va ofera nu numai produse din piele naturala de calitate superioara, ci si increderea si siguranta intr-o investitie de lux unicat, care va fi alaturi de voi incepand cu prima zi de lucru si pana cand veti avansa in pozitia dorita.

Serviete dama din piele naturala

Serviete barbati din piele naturala Tuscany Leather