Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Accesorii din piele naturală - un plus de eleganță și organizare

Martie 16, 2022
de catre Editor karine

Accesorii din piele naturală - un plus de eleganță și organizare

 

Accesorii birou 


De multe ori, atunci când ne gândim la accesorii, ne imaginam bijuterii grele sau eșarfe colorate. Dar cum ar fi dacă ne-am concentra atenția către niște accesorii rafinate, rezistente dar practice și care efectiv nu expiră atunci când vine vorba de trend?

La noi găsești o varietate bogată de accesorii din piele naturală, care te vor surprinde din toate punctele de vedere cu textura deosebită, aspectul elegant și durabilitatea lor.

Ți le prezentăm în acest articol, pentru ca ție să îți fie mai ușor să te decizi cu ce îți vei completa o ținută sau cum îți poți proteja sau organiza mai bine obiectele din jurul tău.


Etui piele rosu aprins pentru bijuterii Tuscany Leather

Accesorii elegante pentru femei 

Ca majoritatea accesoriilor pentru doamne, iti propunem o curea textilă pentru umăr de la Tuscany Leather, veselă, oferă un aer dinamic oricărui outfit. Are o structură moale, fiind confecționată din material textil și detalii din piele naturală, dar este durabilă și oferă un plus de siguranță datorită accesoriilor din nichel. Se poate regla la dimensiunea dorită și este perfectă pentru atunci când scopul este să adaugi un plus de originalitate în aspectul tău. Din cauza rezistenței sporite, un accesoriu din piele poate fi un bun ajutor atunci când vrei să ai grijă de lucrurile tale. Un etui elegant este și deosebit de practic pentru ca bijuteriile tale să rămână în cea mai bună stare. Este foarte bine compartimentat și este indicat să îl folosești pentru a ține bijuteriile în ordine acasă, dar mai ales pentru călătorii.

Curea de umar din material textil Tuscany Leather, rosie

Este extrem de simplu să îți organizezi cardurile cu un portcard minimalist de la Tuscany Leather. Este mic, compact și ușor de identificat, perfect pentru situațiile în care ai nevoie să îl găsești repede în geantă. Făcute din piele naturală full grain și căptușite, suporturile pentru carduri pot fi și personalizate, devenind astfel un cadou minunat. Găsești mai multe detalii despre procedura de personalizare aici


Accesorii business

Pentru a păstra un aspect elegant și ordonat în biroul tău, îți recomandăm accesorii business din piele naturală, care îți vor anima și reîmprospăta spațiul de lucru. În această categorie, poți găsi mape de birou, suport pentru mouse, tocuri pentru ochelari din piele naturala, tăvițe din piele naturala pentru chei și mărunțișuri, suport pentru cărțile de vizită și chiar și module de organizare pentru gențile de laptop sau servietele Tuscany Leather. 

Etui stilou Tuscany Leather din piele maro

Pentru cei dintre noi care am rămas încă devotați stiloului, indiferent că este vorba de luat notițe personale sau semnat documente importante, păstrarea instrumentului de scris în cele mai bune condiții rămâne o dorință neschimbată. Dacă și tu ai această dorință, poți alege un etui stilou din piele naturală, cu o structură semi rigidă. Acesta are opt spații de stocare cu elastic, accesorii din nichel și alama și închidere cu capsă, pentru ca tu să te poți asigura că acorzi atenția adecvată acestor obiecte delicate. 


Mapa birou piele naturala maro inchis, Tuscany Leather


Un desk pad din piele naturală tabacită vegetal și vopsită manual, asortat cu un suport pentru mouse în culori similare sau o tăviță din piele naturală pentru chei și mărunțișuri - pentru o bună organizare a lucrurilor mici dar importante - vor da biroului tău un aer de exclusivitate și rafinament. Spațiul în care lucrezi este o reflexie a ta. Alege să îl accesorizezi pe măsura aspirațiilor și ideilor tale și vei descoperi că ai o productivitate crescută atunci când în jurul tău este ordine și eleganță, cu ajutorul produselor din piele naturală.

 

 

Accesorii Călătorie

Pentru ca tu să te poți bucura de o călătorie fără stres, avem o selecție amplă de accesorii pentru călătorii, speciale pentru aceasta ocazie: curele de umăr pentru un plus de mobilitate, genți pentru cosmetice - atât pentru doamne, cât și pentru domni - agende din piele naturală și huse pentru cămașă și cravată, speciale pentru a avea grijă de ținuta ta în călătoriile business.

Husa pentru camasa si cravata Tuscany Leather, piele maro

Experiența de a călători vine la pachet cu aventuri și surprize. Alege ca toate să fie însoțite de emoții plăcute și amintiri de neuitat, cu o bună organizare. Întotdeauna este indicat să îți protejezi bagajele, pentru orice fel de deplasare. Pentru asta poți folosi etichetele pentru bagaj  , care sunt proiectate ca tu să știi că ai luat toate măsurile pentru un plus de siguranță și pentru a te ajuta să îți identifici rapid geanta de călătorie.

Geanta cosmetice piele neagra, Tuscany Leather, Patrick

Pentru doamnele sofisticate, din bagaj va fi nelipsită geanta pentru cosmetice Tuscany Leather, Eliot, ideală pentru a avea grijă de toate recipientele sensibile și a te asigura că nu uiți nimic important. Are o structură semirigidă cu două compartimente, două buzunare interioare și buzunare din material elastic, perfecte pentru ca tu să îți poti organiza produsele cosmeticele preferate. Geanta are închidere cu fermoar, pentru extra siguranță, și săculeț de protecție care va avea grijă ca tu să o poți folosi mult timp. Pielea naturală este un material durabil și rezistent, ce capăta un aspect și mai elegant în timp, cu o îngrijire corespunzătoare.

Toc ochelari piele naturala maro Tuscany Leather

Cu accesoriile din piele naturală premium, poți avea o ținută rafinată, un birou organizat sau o călătorie remarcabilă. La fel ca celelalte produse din piele naturala premium de pe site, accesoriile pentru femei și bărbați, pentru birou sau pentru deplasări sunt produse autentice cu sigiliu și hologramă și beneficiază de 2 ani garanție. Profită acum de reducerile la accesorii din piele naturală și fă-ți un cadou deosebit, cadoul nostru pentru tine este livrare și retur gratuit la toate produsele noastre.

Găsește-ți inspirația pentru următoarea ținută deosebită, te așteptăm la cumpăraturi!