Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

​Genti din piele naturala pentru femei de succes

Ian 14, 2021
de catre Editor karine

Genti din piele naturala pentru femei de succes

"In spatele oricarei femei de succes se afla o geanta fabuloasa", Elizabeth Taylor.

Servieta dama din piele naturala Tuscany Leather

In primul rand e o geanta, nu o poseta.

Stim ca te trezesti dimineata, trantesti usa in graba si faci lucrurile sa se intample. Viata ta se deruleaza cu viteza luminii si nu ai nici o intentie sa incetinesti ritmul. O femeie de succes pur si simplu nu-si poate organiza toate obiectele personale intr-o poseta. "Viata" unei femei de succes se desfasoara intre o geanta de calitate si o servieta sau geanta laptop eleganta.

In al doilea rand este o geanta din piele naturala.

Nu face nici o concesie la calitate. Alege o geanta din piele naturala Full-Grain, o geanta de marca, lucrata de artizani priceputi care acorda atentie la detalii cum ar fi cusatura, captuseala, finisajul marginilor, calitatea fermoarului si a accesoriilor metalice. Alege o geanta cu sigiliu si holograma care atesta autenticitatea produsului si confera garantia calitatii si a durabilitatii in timp.

Geanta trebuie sa-ti reflecte personalitatea.

O geanta de calitate este o declaratie in moda, un simbol al statutului social care exprima putere si frumusete. Geanta este un prieten apropiat care iti da curaj sa mergi mai departe. O geanta fabuloasa te ajuta sa scapi de temeri, de fobii, te ajuta sa impresionezi in situatii tensionate si te ajuta sa treci de momentele anxioase si sa ai un tonus relaxat.

Geanta laptop rosie din piele naturala Tuscany Leather Prato

Geanta trebuie sa fie mare, functionala si bine compartimentata.

O geanta durabila si bine compartimentata are o utilitate practica, te ajuta sa-ti organizezi cu usurinta toate obiectele personale de care ai nevoie zilnic. Si nu sunt putine... laptop, stilou, telefon, chei, portofel, incarcator, baterie externa, carti de vizita, cosmetice, oglinda, etc. si dupa cum vedem tot mai des in ultima perioada masti si gel dezinfectant.

Servieta maro din piele naturala Tuscany Leather Italia

Gentile in culori neutre, negru sau nude sunt o alegere mai sigura.

Un model clasic de geanta ramane nealterat de trecerea timpului si nu se demodeaza niciodata. Culorile neutre sunt o optiune mai versatila decat culorile aprinse, dar nu exista o regula, personalitatea ta trebuie sa dicteze alegerea. Fii atenta la forma gentii si la silueta ta, pentru ca trebuie sa se potriveasca. Ai grija sa fie o geanta confortabila.

Geanta laptop neagra din piele naturala Tuscany Leather Treviso

Servietele din piele naturala sunt mai formale decat o geanta laptop.

Servieta a fost din totdeauna asociata cu stilul profesional, bogatie, afaceri. O servieta de calitate este obligatoriu realizata din piele naturala Full-Grain, are o structura rigida, este disponibila in culori formale negru, maro, maro inchis si cusaturile, accesoriile metalice si finisajele sunt impecabile. In general, daca porti tinute formale zi de zi este necesar sa-ti cumperi o servieta.

Geata laptop din piele naturala este mai putin formala decat servieta, se poarta de obicei pe umar si este disponibila intr-o mai mare varietate de culori, inclusiv rosu sau albastru. Desi in prezent se produc genti laptop din piele naturala de o calitate impecabila, cu un stil foarte apropiat de serviete, se considera in general ca daca porti zi de zi tinute smart casual, mai putin formale, trebuie sa-ti cumperi o geanta laptop.

Tuscany Leather, un brand premium de genti din piele naturala "Made in Italy"

Tuscany Leather imbunatateste sintagma “Made in Italy” datorita produselor moderne si unice rezultate din mestesugul Toscan exceptional.  Gentile sunt realizate din piele naturala de cea mai buna calitate, punandu-se accentul pe detalii, atribute care stau la baza unor creatii autentice si reprezentative.

Un produs Tuscany Leather  este rezultatul a sute de ani de experienta in pielarie si tabacit. Stilurile au evoluat cu timpul, dar mostenirea mestesugarilor care lucreaza pielea nu s-a pierdut. Astfel, produsele realizate au aspectul clasic, nealterat de trecerea timpului, aspect tipic produselor vintage cu functiuni moderne.

In prezent, produsele sunt realizate in stil traditional, din piele tabacita conform vechilor practici, folosind taninuri vegetale cu respect strict pentru mediul inconjurator. In plus, tabacirea naturala a pielii confera produsului final calitati unice: culori calde care fac ca suprafata sa straluceasca usor.

Geanta doctor din  piele naturala honey Tuscany Leather Monalisa