Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

​Genti din piele naturala pentru femei de succes

Ian 14, 2021
de catre Editor karine

Genti din piele naturala pentru femei de succes

"In spatele oricarei femei de succes se afla o geanta fabuloasa", Elizabeth Taylor.

Servieta dama din piele naturala Tuscany Leather

In primul rand e o geanta, nu o poseta.

Stim ca te trezesti dimineata, trantesti usa in graba si faci lucrurile sa se intample. Viata ta se deruleaza cu viteza luminii si nu ai nici o intentie sa incetinesti ritmul. O femeie de succes pur si simplu nu-si poate organiza toate obiectele personale intr-o poseta. "Viata" unei femei de succes se desfasoara intre o geanta de calitate si o servieta sau geanta laptop eleganta.

In al doilea rand este o geanta din piele naturala.

Nu face nici o concesie la calitate. Alege o geanta din piele naturala Full-Grain, o geanta de marca, lucrata de artizani priceputi care acorda atentie la detalii cum ar fi cusatura, captuseala, finisajul marginilor, calitatea fermoarului si a accesoriilor metalice. Alege o geanta cu sigiliu si holograma care atesta autenticitatea produsului si confera garantia calitatii si a durabilitatii in timp.

Geanta trebuie sa-ti reflecte personalitatea.

O geanta de calitate este o declaratie in moda, un simbol al statutului social care exprima putere si frumusete. Geanta este un prieten apropiat care iti da curaj sa mergi mai departe. O geanta fabuloasa te ajuta sa scapi de temeri, de fobii, te ajuta sa impresionezi in situatii tensionate si te ajuta sa treci de momentele anxioase si sa ai un tonus relaxat.

Geanta laptop rosie din piele naturala Tuscany Leather Prato

Geanta trebuie sa fie mare, functionala si bine compartimentata.

O geanta durabila si bine compartimentata are o utilitate practica, te ajuta sa-ti organizezi cu usurinta toate obiectele personale de care ai nevoie zilnic. Si nu sunt putine... laptop, stilou, telefon, chei, portofel, incarcator, baterie externa, carti de vizita, cosmetice, oglinda, etc. si dupa cum vedem tot mai des in ultima perioada masti si gel dezinfectant.