Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Cum si de ce sa iti alegi un portofel si un portcard din piele?

Noi 9, 2021
de catre Office

Cum si de ce sa iti alegi un portofel si un portcard din piele?

Un portofel din piele naturala este folosit din ce in ce mai mult astazi, la fel ca o geanta. In ciuda dimensiunilor sale, poate detine un numar mare de lucruri, cum ar fi actele de identitate, bancnotele sau cardurile bancare, chiar si smartphone-ul.

Accesorii piele naturala

Avantajele unui portofel din piele

Pielea naturala poate fi folosita pentru a realiza diferite tipuri de portofele barbatesti si de dama și este apreciata datorita longevitatii sale, aceasta iti permite chiar sa iti arati statutul. Unele modele, de exemplu, au o compartimentare complexa si pot include un buzunar cu fermoar in interior pentru monede.

Un portofel dama din piele naturala rosu ramane cu certitudine cel mai versatil si vibrant accesoriu existent care atrage atentia.

 Portofel dama din piele naturala rosie, Tuscany Leather, Venere Portofel dama din piele naturala rosie, Tuscany Leather, Venere

Favorizeaza un material nobil

Un portofel dama piele este placut la atingere. Se stie ca piele naturala este un material rezistent, cu toate acestea, evita umiditatea pentru a nu isi pierde stralucirea. Pielea este un material de exceptie, de foarte buna calitate si prin imbinarea traditiei cu valorile contemporane rezulta un produs excelent, autentic si reprezentativ pentru mestesugul Toscan.

Pe de alta parte, colectia de portofele creata special pentru femei si semnata Lancaster Paris indeamna spre cochetarie eleganta, cu note frantuzesti sofisticate.

Portofel piele naturala sampanie Lancaster Saffiano Signature 127-03

Opteaza pentru un portofel in doua pliuri

Portofel barbatesc piele, in doua pliuri este foarte usor de utilizat si il poti purta cu tine oriunde, fie în buzunar, fie in geanta sau servieta. Poti profita de acest portofel pentru a-ti stoca carduri și lucrurile de uz zilnic. Unele modele ofera un alt spatiu pentru a facilita accesul la cartile tale de identitate. Este finut, subtire dar incapator si poate contine un slot pentru bancnote.

Portofel piele barbati negru, la randul sau, este alegerea oricarui barbat care doreste sa aiba grija de stilul sau.

Portofel barbatesc Tuscany Leather, cu doua pliuri din piele negru

Avantajele unui portofel in trei pliuri

Un portofel barbatesc piele naturala, in trei pliuri are avantajul de a fi mai spatios. Barbatii pot stoca aici articole esentiale, cum ar fi permisele de conducere. Indispensabil pentru femei, acest tip de portofel iti poate stoca chitantele, actele de identitate sau cardurile. In unele portofele dama mai elegante au spatiu pentru accesorii de moda, cum ar fi rujuri, mini-oglinzi sau dermatograful sau pentru telefonul mobil.

Portofel piele barbati poate fi in stil clasic sau modern, dar sunt cele care aduc un plus de rafinament tinutei alese. Designul si culoarea sa depind de gusturile utilizatorului. Alegerea unui model de portofel de piele inseamna a avea elemente esentiale, ramanand in acelasi timp elegant.

Portofel barbatesc din piele naturala Tuscany Leather cu trei pliuri, maro

Diferenta portofele si portcarduri

Spre deosebire de un portofel, un portcard piele este doar pentru stocarea cardurilor si nu permite altceva. Astfel, intr-un portcard, nu poti baga bancnote, monede sau acte de identitate. Un portcard barbati va fi util tuturor celor care au o colectie mare de carduri de toate felurile. Modelul de culoare maro este foarte popular, evidentiaza materialul folosit si se poate adapta astfel la toate stilurile de imbracaminte. 

S-ar putea crede ca este mai util sa iei un portofel dama piele naturala, deoarece acesta, pe langa continerea unui spatiu carduri, are mai mult spatiu pentru a pune si bani si acte de identitate. 

Cu toate acestea, un portcard femei va fi mai potrivit pentru persoanele minimaliste care nu au nevoie de un volum atat de mare. Unii oameni au deja ceva pentru a-si pastra hartiile si trebuie doar sa-si puna cardurile deoparte.

Portcard din piele naturala honey, Tuscany Leather, Exclusive

Cardurile sunt bine protejate iar tu te vei bucura de o buna organizare.

In portcardul tau, vei putea introduce carduri bancare si toate cardurile de loialitate pe care le ai la diferite magazine.

Un portcard piele este de dimensiuni reduse, pot tine un numar mare de carduri și fiecare card este plasat intr-un spatiu care acopera mai mult de jumatate din el, dezvaluind doar partea de sus a cardului.

Portofel carduri se va potrivi perfect intr-o geanta de mana sau rucsacel din piele. Pentru stil, poti alege chiar si o culoare care sa fie aceeasi cu geanta sau o culoare care sa se potriveasca bine cu accesoriile.