Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

6 aspecte de care să ții cont când alegi un portofel damă

Iun 22, 2022
de catre Office

6 aspecte legate de alegerea portofelului perfect pentru damă 

Accesoriile pe care le foloseşti te ajută să ai parte de o stare de bine şi sunt practice. Portofelul este unul dintre cele mai importante accesorii. El te ajută să te bucuri de organizarea corectă a banilor, cardurilor sau monedelor. O să poţi stoca, de asemenea, anumite informaţii, precum cele provenite din cărţile de vizită sau o să ai întotdeauna la îndemână cartea de identitate. Există mai multe tipuri de portofele damă şi trebuie să ştii care este cel mai potrivit pentru tine. 

Portofel dama din piele naturala Tuscany Leather tip acordeon, rosu

Iată 6 aspecte legate de alegerea portofelului perfect pentru damă care te pot ajuta să iei decizia corectă: 

1. Fii atentă la modelul pe care îl preferi.

Modelul portofelului trebuie să fie potrivit pentru tine. Poţi alege modele simple, care au un singur compartiment mare cu stratificare evantai. O alta optiune pot să fie modelele care au mai multe tipuri de buzunare, unele fiind închise cu fermoar, altele fiind deschise. Cele deschise sunt în special pentru cărţi de credit sau pentru bancnote. Poţi lua şi un portofel foarte complex, care să aibă multe secţiuni, mai multe accesorii sau zone funcţionale. Acesta este perfect pentru tine dacă ai mai multe carduri, dacă foloseşti adeseori monede sau dacă vrei să poţi pune totul în acelaşi loc şi dacă nu obişnuieşti să schimbi portofelul des. 

 2. Care este mărimea de portofel potrivită pentru geanta ta? 

Atunci când cumperi un portofel damă trebuie să te gândeşti care este cea mai des folosită mărime a genţii tale. Dacă obişnuieşti să utilizezi o geantă mare, de tip shopper, poţi alege un portofel cu multe compartimente şi încăpător. Un exemplu poate să fie portofel din piele naturala crem Lancaster Lucertola. Dacă optezi de cele mai multe ori pentru o geantă foarte mică, poţi cumpăra Lancaster Foulonne, care este mic şi care poate să fie folosit alături de genţi de seară sau mini. 

 3. Ce culori preferi şi care este stilul tău pentru purtarea portofelului? 

Culorile pe care le alegi sunt în strânsă legătură cu stilul tău personal. Poţi opta pentru culori neutre, deschise sau pastelate, sau pentru nuanţe viu colorate, ori foarte speciale. Indiferent de alegerea ta, este important ca portofelul să fie cel care să fie potrivit pentru modul în care te îmbraci sau asortezi genţile. 

Portofel dama din piele naturala rosie, Tuscany Leather, Venere

 4. Calitatea este foarte importantă şi este recomandat să alegi portofelul care să poată să fie rezistent şi bine construit.

Portofelul care este rezistent va putea să fie folosit mulţi ani de zile şi vei face, astfel, o investiţie de calitate care te va ajuta să ai un raport bun legat de preţul oferit. Este recomandat să cumperi un portofel damă bine construit, cu piele de calitate şi cu mod de realizare bun. 

 5. Portofelul din piele naturală este frumos şi îşi păstrează aspectul pentru mult timp. 

Alege un portofel din piele naturală sampanie, Tuscany Leather, Nefti pentru a putea să le foloseşti o perioadă îndelungată de timp fără să existe deteriorări. O să poţi să te bucuri de portofel în multiple ocazii, la cumpărăturile săptămânale sau în deplasări şi vacanţe. O să poţi să îl foloseşti pentru a stoca banii sau carduri şi monede. 

 6. Ai nevoie de un portofel care sa fie uşor de deschis şi care să aibă sistemul de închidere pe care îl doreşti.

Este important să alegi un portofel care să aibă închiderea pe care o doreşti. Poţi cumpăra un portofel damă piele cu fermoar sau unul care să aibă un sistem cu o capsă, ori unul complet deschis, în funcţie de modul în care preferi să îl utilizezi, acesezi, zilnic.