Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Geanta diplomat, servieta sau geanta laptop. Ce ti se potriveste?

Februarie 25, 2019
de catre Editor karine

Geanta diplomat, servieta sau geanta laptop tip messenger din piele naturala sunt categorii distincte de genti barbati sau genti dama care genereaza confuzii in randul cumparatorilor atat din punct de vedere al designului, al functionalitatilor, cat si din punct de vedere al modului in care ne exprimam identitatea atunci cand alegem sa putram una dintre aceste optiuni.

Pentru a lamuri aceste aspecte detaliem in continuare elementele definitorii ale acestor genti business si mai mult, explicam in ce outfit se integreaza cel mai bine.

Geanta laptop din piele naturala tip messenger Tuscany Leather

Geanta laptop tip messenger, realizata initial pentru a livra corespondenta, este o geanta preponderent informala care se poarta pe umar sau crossbody, are de obicei o constructie semi-rigida care se inchide cu clapa, are interiorul foarte incapator, cu putine compartimente si se prezinta intr-o varietate de stiluri si culori. Desi poate fi realizata din diverse materiale, geanta laptop din piele naturala Full Grain este de cea mai buna calitate si poate dura o viata, deci sa nu fii surpins daca gasesti modele vintage de genti messenger transmise din generatie in generatie.

Geanta messenger a fost creata in special pentru utilizare zilnica si pentru a fi foarte incapatoare si usor de carat. In ea pot incapea confortabil laptopul, incarcatorul de laptop, sticla de apa, masa de pranz si cateva carti. Arata foarte chic si se potriveste usor cu diverse tinute casual, deci nu trebuie sa te obosesti sa asortezi geanta cu pantofii sau cu alte elemente din vestimentatie.

In concluzie, o geanta laptop din piele naturala tip messenger este optiunea smart atunci cand:

-jobul iti permite sa nu te imbraci la costum in fiecare zi, dar ai intalniri de afaceri ocazional;

-cand esti nevoit in mod uzual sa porti un laptop si iti doresti o tinuta mai profesionala decat purtand un rucsac;

-daca porti de obicei jeansi si camasa, iti doresti un look urban si vrei o geanta comoda, cu acces facil la interior si care sa te scoata in evidenta;

Servieta sau geanta diplomat a fost mereu o geanta din piele naturala, de mana, in care se transporta si se securizeaza documente legale, are o constructie rectangulara, rigida, formala, compartimentata interior intr-o structura organizata si avand de obicei culoarea neagra sau maro. In general se inchide cu cheie, are un aspect sofisticat si este realizata din piele naturala de cea mai buna calitate respectiv piele naturala Full Grain. Acest tip de servieta este luxos, dar costul aditional al gentii este justificat in totalitate atat de calitatea materiei prime folosite, de durabilitatea in timp, cat si de maiestria artizanilor care au realizat-o cu truda si atentie la cele mai mici detalii.

Servieta barbati din piele naturala marca Tuscany Leather: Servieta dama din piele naturala marca Tuscany Leather:

Servieta barbati din piele naturala Tuscany LeatherServieta dama din piele naturala Tuscany Leather

Servieta diplomat este asociata cu statut social si bogatie, iar modul in care este purtata (de maner) amplifica sentimentul de siguranta si profesionalism. Compartimentarea detaliata pentru a pastra in ordine si la locul lor stiloul, cartile de vizita, calculatorul, papetaria si pentru a organiza si nu sifona documentele legale fac din servieta o geanta business foarte utilizata si in prezent de oameni de afaceri la serviciu sau la sedinte.

In concluzie, o geanta diplomat, o servieta eleganta din piele naturala, se potriveste perfect unui barbat sau unei femei puternice, avand o functie de conducere si care doreste sa exprime putere si bogatie. Datorita aspectului profesional pe care il evoca, servieta se asorteaza intotdeauna la o tinuta formala pentru serviciu sau la intalniri de afaceri.

In ultima perioada, schimbarile in preferintele clientilor si progresele in tehnologia de fabricatie au condus la o fuziune de stiluri si modele astfel incat devine din ce in ce mai greu sa deosebim o servieta de o geanta messenger. Asfel, servietele se prezinta in diverse culori si au curea de umar pentru a fi mai confortabile si usor de carat, iar gentile laptop tip messenger au devenit mai formale si mai riguros compartimentate pentru a proiecta un look smart business modern. Totusi, rigurozitatea impune ca in general, daca porti costum sa-l accesorizezi cu o servieta, geanta messenger fiind mai in ton cu o tinuta smart casual. Nu in ultimul rand, alegerea tine de fiecare persoana si de ceea ce doreste sa transmita.

La final, recomandarea noastra este ca indiferent de alegerea facuta, sa achizitionati un produs din piele naturala de calitate, Full Grain, care dureaza o viata, si care este realizat cu pasiune si atentie la detalii, asa cum sunt produsele marca Tuscany Leather. Nota importanta: "Genuine leather" este un termen de marketing inselator, este "pal melaminat" in pielarie. Alege piele naturala "Full Grain", pielea adevarata, rezistenta, care merita toti banii si care dureaza o vesnicie. Alege calitatea atunci cand cumperi un produs pe care il utilizezi zilnic si care te va face sa te simti special.

Geanta laptop dama eleganta din piele naturala Tuscany Leather:

Geanta laptop dama eleganta din piele naturala Tuscany Leather

Servieta dama din piele naturala Tuscany Leather:

Servieta dama din piele naturala Tuscany Leather

Servieta barbati din piele naturala Tuscany Leather:

Servieta barbati din piele naturala Tuscany Leather

Geanta messenger barbati din piele naturala Tuscany Leather:

Geanta messenger barbati din piele naturala Tuscany Leather

Geanta diplomat din piele naturala Tuscany Leather:

Geanta diplomat din piele naturala Tuscany Leather