Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Brățări Karine Handmade din piele exotică

Octombrie 7, 2021
de catre Office

Brățări Karine Handmade din piele exotică

O femeie puternică, încrezătoare, stăpână pe sine și pe propriile alegeri știe întotdeauna și ce accesorii să poarte. Și va alege cu siguranță de fiecare dată să își completeze ținuta cu acele detalii care îi pun în valoarea feminitatea, fără să îi acapareze spiritul liber și dorința de a fi mereu în centrul atenției. Brățările din piele exotică sunt făcute pentru femeile cu personalitate, care adoră luxul, rafinamentul, care nu se tem să atragă privirile și admirația celor din jur.

Brățări Karine Handmade din piele exotică

Brățări damă handmade, pentru că tu ești unică!

Poate nu de puține ori ți s-a întâmplat să cauți diverse piese unicat, din dorința de a purta ceva deosebit. Alegând o brățară deosebită Karine, unicitatea este dusă la superlativ. În primul rând, fiecare brățară este realizată manual, prin vechea artă a meșteșugului. Din mâinile artizanilor care confecționează aceste brățări superbe ai certitudinea că vor ieși doar piese unicat. Pe de altă parte, unicitatea unei brățări este dată chiar de pielea de piton din care este realizată – tocmai pentru că nu există doi pitoni cu pielea identică.

Brățara handmade din piele de piton este de departe unul dintre cele mai deosebite accesorii care pot completa apariția oricărei femei, în momentele speciale din viața sa. Și pentru că brățările din piele exotică să devină un “must have” în cutia cu bijuterii a femeilor, Karine propune prin această colecție deosebită de accesorii, luxul accesibil. Mai exact, atunci când își dorește cu adevărat să aibă o astfel de brățară din piele exotică – o declarație de stil, rafinament și exotism în egală măsură, o femeie își va permite cu minimum de efort să își permită acest răsfăț.

Bratara din piele naturala de piton Marrone

Accente urbane, pentru femeia actuală

Brățăra din piele exotică Karine se remarcă și datorită designului special. Pentru a răspunde cât mai bine dorințelor femeilor care țin cont de tendințele actuale, aceste accesorii de lux îmbină prețiozitatea, luxul cu accentele urbane, atât de dorite astăzi. Tocmai de aceea, brățările Karine pot fi purtate în diverse ocazii și se pot asorta ușor la ținute de diferite stiluri.

Poți purta o brățară de damă Karine din piele naturală de piton la ținute de zi, minimaliste, deloc sofisticate. Această bijuterie superbă va scoate din anonimat orice ținută, punând accentul fix acolo unde este nevoie. Prin purtarea unei brățări din piton, apariția va fi în ansamblul ei una neconvențională, modernă și rafinată.

Bratara piele naturala de piton Rosa

O brățară exotică este un accesoriu perfect inclusiv la ținutele de ocazie. Datorită faptului că este realizată cu o deosebită atenție la detalii, această brățară cuff din piele de șopârlă poate fi purtată la rochii elegante de ocazie și împreună cu cele mai sofisticate piese vestimentare, nu vor face altceva decât să contribuie la obținerea unui look prețios și modern.

Fiind disponibile în diferite modele și culori, este practic imposibil să nu îți găsești brățara perfectă, fie că dorești să porți acest accesoriu la o ținută de zi, casual sau la o ocazie specială.

Bratara din piele naturala de soparla tejus Turchese

Atenția la detalii și calitatea excepțională

Într-o lume în care calitatea îndoielnică a materialelor și kitch-ul predomină, brandul Karine vine să schimbe percepția femeilor despre lucrurile care contează cu adevărat. Despre cât de important este să pui calitatea pe primul loc, despre alegeri inspirate și totodată despre cât de mult contează este să te respecți pe ține însăți, chiar și atunci când îți cumperi o bijuterie.

Fiecare brățară din piele exotică care este realizată manual se remarcă prin finisajele delicate, executate extrem de minuțios de meșterul artizan care își dedică întreaga răbdare și știință pentru a scoate din mâinile sale un obiect care se ridică la cele mai înalte standarde. Astfel, brățările din piele de piton au un aspect impecabil și este impresionant să realizezi că perfecțiunea este obținută prin munca efectivă a unui adevărat artist.

Bratara unicat din piele de piton Argento

Pielea naturală exotică (piton sau șopârlă) din care sunt confecționate brățările handmade Karine este prin definiție una de cea mai bună calitate. Pielea de piton este folosită la exterior, iar în interior brățara este făcută din piele de bovină tratată corespunzător, pentru a oferi întreg confortul în timpul purtării. Și nu în ultimul rând fiecare brățară din piele de piton are și un element metalic, sistemul de prindere a brățării de mână. Acesta este realizat din inox de cea mai bună calitate sau în funcție de model, din inox suflat în aur.


Bratara cuff din piele naturala de piton Goldess

Mai mult decât un cadou… o amintire făcută să dureze

Brățara damă din piele exotică de piton este mai mult decât un cadou pe care ți-l poți face la un moment dat sau pe care îl poți oferi unei persoane dragi din viața ta. O astfel de brățară deosebită va fi o amintire făcută să dureze chiar și o viață. Materialul din care sunt confecționate le fac extrem de rezistente în timp, chiar și atunci când sunt purtate frecvent. Mai mult, brățările de piton concepute ca fiind o expresie a stilului și bunului gust, au un aspect clasic, simplu, ceea ce înseamnă că pot trece cu ușurință testul timpului și nu se demodează prea curând.

Cutie bratari Karine din piele exotica

Iar dacă îți dorești să oferi un cadou din suflet, o brățară handmade din piele exotică de la Karine sunt cu siguranță alegerea perfectă. Dincolo de toate aceste calități ale unei bijuterii deosebite, este important să știi că fiecare brățară lată, dublă sau simplă este livrată într-un ambalaj cu totul deosebit care nu face altceva decât să stârnească și mai mult curiozitatea și nerăbdarea celei care primește un asemenea dar, pentru a vedea ce este în superba cutie pe care o are în față.