Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Ingrijirea produselor din piele naturala

Aprilie 21, 2016
de catre Editor karine

Kit ingrijire piele Colourless

Cand iti cumperi o geanta din piele naturala de calitate practic investesti in imaginea ta. Daca, in plus, chiar tii la acel produs si ii pretuiesti valoarea, atunci trebuie sa ai grija de el. Iata cateva sfaturi pentru a avea grija de geanta ta:

- Foloseste o crema protectoare cel putin odata la 3luni. Intinde crema folosind o carpa curata, asteapta sa se usuce iar apoi lustruieste-o cu o carpa fina pana ce pielea capata stralucirea initiala.

Crema incolora piele Colourless

- Foloseste o crema speciala ce revitalizeaza culoarea. Intinde crema folosind o carpa curata, asteapta sa se usuce iar apoi lustruieste-o cu o perie si ulterior cu o carpa moale.

- Foloseste un spray pentru impermeabilizare atunci cand pielea este moale, cand ai geanta din piele intoarsa sau cu insertii textile. Spayul trebuie sa fie incolor si dupa uscare nu trebuie sa lase nici o pata.

Spray impermeabilitate Colourless

- Foloseste un marker pentru a corecta zgarieturi sau abraziuni si pentru a restaura pilelea la culoarea initiala.

Marker pentru piele

- Pastreaza geanta mereu in sacul de protetie, cu plicul de silica gel in interior. Umple geanta cu hartie pentru a nu se deforma.


In general este indicat sa folosesti produse de intretinere recomandate de furnizorul gentii.