Incaltamintea colorata pentru barbati, face furori in acest an

August 5, 2015
de catre karine

In cazul in care va doreati ceva care sa faca senzatie in secorul de moda masulina a acestui an, acest lucru s-a intamplat. In acest sezon va trebui sa lasati deoparte clasicii pantofi negri si sa scapati de monotonia creata de acestia cu ajutorul modelelor diverse de pantofi colorati. Indiferent de nuante, acestia sunt in masura sa va ajute sa va evidentiati, chiar si in cazul in care restul tinutei dumneavoastra este in mare parte neutra.

Astfel, in acest an cu siguranta putem afirma ca a venit si randul pantofilor colorati de tip loafers. Acestia erau considerati pana in acest moment un adevarat moft, si faceau senzatie de fiecare data cand erau purtati, cu ajutorul detaliilor excentrice si culorilor foarte puternice.

Pentru a-i folosi intr-o combinatie pur masculina, este obligatoriu sa va mentineti restul tinutei intr-o nota plina de simpliate, dand in acest mod ocazia celor din jur sa va evidentieze incaltamintea. Nu tineti cont de parerile acestora, si alegeti sa ii purtati de fiecare data cand veti ocazia si daca sunteti convinsi ca va reprezinta.

Un alt model de pantofi in tendintele acestui an, este reprezentat de pantofii oxford colorati. Spre deosebire de modelul oxford clasic, acum aveti la dispozitie si variantele colorate, pe care aveti posibilitatea sa le incercati in cadrul unor tinute zilnice, alaturi de tricouri simple din bumbac si diverse modele de blazere. Veti obtine in acest fel un look clasic, insa din care va disparea total monotonia.

De asemenea, pantofii sport colorati se afla de cateva sezoane bune in ierarhia preferintelor barbatilor, deoarece sunt considerati foarte comozi. In cazul in care sunt combinati cu o buna doza de inspiratie, pantofii sport colorati sunt in masura sa faca fata cu brio si unei tinute elegante.