In ce masura trebuie sa tineti cont de moda

August 5, 2015
de catre karine

In mod evident, orice femeie, indiferent de varsta, isi doreste sa fie in trend si sa poarte haine la moda, dar alegerile dumneavoastra trebuie sa tina cont de tendinte pana intr-un anumit punct. Iata cat de mult ar trebui sa tineti cont de influentele din fashion, astfel incat sa nu fiti demodata.

Atunci cand va alegeti hainele, acestea trebuie sa fie in trend, dar in acelasi timp trebuie sa va respecte si trasaturile de personalitate, pentru a fi vi se potrivi cat mai bine.

In alegerile dumneavoastra, trebuie sa tineti cont si de forma corpului, pentru a evita hainele care nu va avantajeaza. De exemplu, daca sunt in trend jachetele scurte sau pantalonii mulati, dar dumneavoastra aveti cateva kilograme in plus, este foarte probabil ca o astfel de tinuta sa nu va vina prea bine si sa va scoata in evidenta colaceii, ceea ce va fi dezastruos, pentru ca cei care va privesc, nici nu vor remarca faptul ca vestimentatia este la moda, deoarece privirea lor se va indrepta catre aceasta imperfectiune. Acelasi lucru este valabil si pentru fusta mini, care ar trebui evitata daca aveti aveti soldurile prea mari sau picioarele prea groase. Cel mai bine ar fi sa alegeti un model pana deasupra genunchiului, pentru ca veti fi atragatoare, iar tinuta dumneavoastra va fi cat se poate de decenta. Va recomand sa purtati o pereche de pantofi in culoarea piciorului, pentru ca in acest fel veti crea impresia unor picioare mai lungi, iar acest lucru va avantajeaza.

Prin urmare, atunci cand va alegeti tinutele trebuie sa tineti cont de tendintele din moda, dar in acelasi timp este nevoie sa aveti in vedere si care sunt caracteristicile corpului dumneavoastra. Daca veti gasi un echilibru intre aceste doua criterii de baza, aveti toate sansele sa alegeti tinuta perfecta.