In acest sezon se poarta sandalele

Iul 5, 2015
de catre karine

Cu siguranta ineditul sezonului primavara-vara vine in mod special din sectorul sandalelor, prin faptul ca in acest an modelele flatforms, capata o tenta ceva mai sport, iar cele clasice sunt accesorizate cu foarte multe snurulete. Pentru a fi in centrul atentiei, un model gladiator, este tot ceea ce aveti nevoie.

Moda sandalelor se schimba in fiecare an si din acest motiv diversitatea modelelor reuseste de foarte multe ori sa le puna in dificultate pe doamne si domnisoare, in momentul in care trebuie sa aleaga un anumit model.

In ceea ce priveste acest sortiment de incaltaminte, cuvantul de ordine pentru sandale este reprezentat de simplitate, indiferent ca ne referim la modele cu talpa joasa sau cu toc. Tendintele urmeaza acelasi lucru, si anume culori fine, material putin si linii simple.

In cea ce priveste culorile, nuantele de bej si de roz sunt cele care predomina, insa in cazul in care doriti sa va scoteti in evidenta senzualitate picioarelor, oricare dintre culorile difane sunt in masura sa va asigure acest lucru.

Dupa cum spuneam la inceput, modelul de sandale gladiator, este punctul forte in acest sector vestimentar, amintind de femeile romane. Acestea sunt de fapt niste sandale cizma, insa cu foarte multe decupaturi, ceea ce le face sa para ca sunt realizate din foarte multe barete.

Pentru a fi cat mai sexy, dar s in pas cu moda, puneti oarecum pret si pe accesorizarea corecta a unei perechie de sandale, cu toate ca aceasta este considerata atractia acestui sezon.