Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Genti si accesorii din piele naturala- o carte de vizita irezistibila

Iun 4, 2019
de catre Editor karine

Tinuta perfecta inseamna mai mult decat un simplu amalgam de tesaturi adaptate nevoii de a ne imbraca. Tinuta perfecta inseamna armonia accesoriilor si asezarea acestora alaturi de piesele vestimentare potrivite, astfel incat rezultatul final sa fie unic, perfect. Sa epateze! Accesoriile din piele, precum gentile, rucsacele, sau chiar gentile business, reprezinta accesoriile cele mai ravnite in lumea modei, deoarece materialele naturale sunt fara indoiala piesa de rezistenta a oricarei tinute. Delicatetea si moliciunea pielii, calitatea la superlativ si esteticul de top transforma produsele din piele in adevarate accesorii sine qua non (fara de care nu se poate) din punct de vedere vestimentar.

geanta_dama_piele_naturala_tuscany_leather

In ciuda materialelor inovatoare de astazi, produsele din piele raman preferatele oricui, deopotriva femei sau barbati. Produse elegante, luxoase si fermecatoare, gentile din piele au proprietatea de a schimba orice tinuta aparent simpla in una cu adevarat irezistibila. Simpla lor purtare te face sa adopti o postura corporala eleganta si sa mergi rafinat, ca un adevarat star de cinema.

Ce este cu adevarat important atunci cand vorbim despre accesorii si genti din piele naturala?

Calitatea. Geanta din piele nu este un accesoriu de unica folosita si in consecinta calitatea primeaza atunci cand vine vorba de a alege in mod corect un astfel de accesoriu. Calitatea se defineste in ani si in constanta a frumusetii, in rafinamentul finisajelor si al croielii, in accesorii ce nu-si pierd stralucirea o data cu utilizarea produsului. Calitatea se oglindeste in cusaturi si in rezistenta produsului finit a carui aparitie va reusi sa puna in valoare orice tinuta.

Unicitatea. Nu vorbim doar despre produse cu adevarat unice, ci si de oameni unici in felul lor. Intr-o lume bazata pe produse de serie poate fi dificil sa fii tu insati/ insuti. Si totusi, geanta de piele potrivita poate evidentia exact felul tau de a fi, caracterul tau unic sau starea ta de moment. O geanta piele, de lux, sau un rucsac de calitate, aceste accesorii pot pune in evidenta nu doar o tinuta deosebita, ci si personalitatea persoanei care o poarta.

Confortul. Geanta de piele inseamna confort si placere tocmai datorita proprietatilor materialelor naturale. Este important sa te bucuri de confort atunci cand porti o geanta de piele, sa te simti in largul tau purtand-o, sa iti ofere o stare de bine la fiecare atingere. Pielea este un material delicat si placut la atingere, moale si confortabil, iar caracteristici sunt importante pentru orice utilizator.

Utilitatea. Compartimentarea, siguranta si eficienta in utilizare sunt caracteristici speciale cu adevarat importante. Indiferent daca vorbim despre genti business, menite sa protejeze documentele importante ale afacerii tale, despre genti de dama elegante si rafinate, potrivite alaturi de o tinuta de cocktail, sau despre rucsacuri din piele naturala gata sa iti fie de ajutor in timpul lungilor plimbari, utilitatea este o componenta de baza a produselor din piele. O geanta de piele trebuie sa iti ofere posibilitatea de a utiliza compartimente separate, demne de posesiile tale, in vreme ce intr-un rucsac din piele se pot odihni in tihna ochelarii de soare, pregatiti de plimbare

Estetica. Dincolo de a fi produse utile, produsele din piele sunt rafinate, elegante si deosebit de frumoase. Frumusetea este principalul motiv pentru care sunt alese unele produse, iar pielea reprezinta unul dintre cele mai minunate materiale. Pielea moale lasa loc imaginatiei producatorilor, produsele finite exceland la nivel de estetica. Iar daca ce este frumos place si Divinitatii, atunci vei vedea ca gentile din piele te vor cuceri din punct de vedere al frumusetii.

Discretia. O geanta este asemenea unei bijuterii. Ea nu trebuie sa fie opulenta pentru a spune ceva din povestea ei. Ea nu trebuie sa sclipeasca in culori stridente pentru a o observa. Geanta din piele este discreta, dar foarte usor de vazu, in acelasi timp. Nu ai cum sa nu fii fascinat de o asemenea aparitie si nu ai cum sa uiti imaginea texturii si a culorilor, impletite delicat cu senzatia catifelata a atingerii ei naturale.

Fugit irreparabile tempus, este zicala primita mostenire de la Vergiliu, insa in ciuda trecerii anilor, unele tendinte ale modei au ramas statornice. Gentile si accesoriile din piele vor fi intotdeauna un simbol. Un simbol al frumusetii, al elegantei si al bunului gust. O emblema a rafinamentului si, de ce nu, a statutului. O eticheta a grijii fata de propria imagine si fata de felul in care fiecare dintre noi alege sa se prezinte in fata celorlalti.

Gentile si accesoriile de piele sunt mai mult decat tendinte ale modei. Ele pot fi cartea ta de vizita in orice moment si te pot ajuta sa te simti confortabil si irezistibil, indiferent de articolele vestimentare pentru care optezi. Gentile de piele completeaza tinuta si o pun in valoare si nu invers, drept pentru care poarta si tu o geanta sofisticata din piele naturala!

Viata este prea scurta pentru compromisuri. Alege asadar accesorii si genti din piele naturala si simte-te liber sa fii asa cum esti. Fi tu insuti!

Descopera Genti dama piele naturala sau Genti barbati din piele naturala

Genti dama din piele naturala Tuscany Leather