CHIC FASHION

Noi 6, 2015
de catre karine

Cuvantul "CHIC", este cuvantul pe care noi dorim sa il facem mai cunoscut decat este, introducandu-l in fiecare produs, ales cu sufletul pentru femeile vesnic indragostite de moda, de eleganta si de frumos.

Cuvantul CHIC, provine din limba franceza si inseamna "atitudine si eleganta", iar in ultimii ani s-a folosit pentru a descrie femeia inteligenta, cu stil, distinctie si cu bun gust.

Daca a fi la moda inseamna a fi la curent cu ultimele tendinte in materie de imbracaminte pe care celebrii designeri ni le prezinta direct de pe podiumurile de moda, a fi chic inseamna sa-ti dezvolti un stil propriu care sa nu te transforme intr-o sclava a modei.

Indiferent de must have-ul sezonului, femeia chic va tine intotdeauna cont de produsele care o avantajeaza, care o fac sa se simta bine in pielea ei, relaxata si naturala, va tine cont de formele corpului ei si va incerca sa le puna in evidenta intr-un mod subtil si elegant.

Fiecare femeie, in timp, isi gaseste propriul stil personal, si il va purta cu mandrie in fiecare zi, fie ca va merge la birou si va asorta un colier din perle cu o camasa simpla alba si o geanta, o fusta pix si o pereche de stiletto, fie ca va merge la un eveniment si isi va purta cu eleganta mica rochie de ocazie pe care o va accesoriza cu bun gust.

Femeia chic nu se va stradui prea mult in a-si alege garderoba, cateodata simplitatea si feminitatea sunt cele mai bune variante, iar pentru asta nu ai nevoie de foarte multa experienta in materie de moda.

"Just around the corner in every woman's mind - is a lovely dress, a wonderful suit, or entire costume which will make an enchanting new creature of her."

— Wilhela Cushman