Ce trebuie sa stiti despre sutienul push-up

Iul 16, 2015
de catre karine

Cu siguranta cine detine suficiente cunostinte despre fashion, cunoaste faptul ca hainele sunt cel mai bun mijloc de a evidentia punctele forte ale siluetei, insa daca acestea nu sunt alese corespunzator, vor scoate la inaintare, mai degraba partile inestetice le corpului. Aceasta fiind o regula generala, nici lenjeria intima nu face rabat de la ea.

Din acest punct de vedere, sutienele sunt, in general, piesele vestimentare care pot genera erori grave de vestimentatie, si din acest motiv, multe femei isi afecteaza in mod vizibil outfit-ul.

Doamnele si domnisoarele care au sani mai mici, sunt deseori complexate de acest lucru, si sunt de parere ca sutienele push-up sunt modalitatea perfecta de a asunde aceste imperfectiuni, insa fara sa fie in cunostinta de cauza, ele comit o greseala vestimentara grava.

In cea ce priveste acest model de sutien, se pare ca el este considerat mult mai incomod si lipsit de confort, in comparatie cu modelele clasice. Pe baza studiilor realizate in acest sens, s-a ajuns la concluzia ca sutienele cu push-up, reprezinta un real factor de risc pentru sanatatea celor care aleg sa il poarte, datorita faptului ca ele favorizeaza in mod considerabil cresterea riscului de aparitie a cancerului de san.

Din acest motiv, nu trebuie sa incercati sub nicio forma sa ascundeti sanii mai mici, deoarece multi dintre barbati ii considera foarte sexi, si incercati sa fiti mai increzatoare si sa apreciati frumusetea cu care v-a inzestrat natura. Puneti mare pret pe formele dumneavoastra si evidentiati-le cu fiecare ocazie, fara incerca sa va creati o imagine falsa, care intr-un final, tot va fi descoperita.