Ce tip de pantaloni purtam la job

Iul 16, 2015
de catre karine

Atunci cand alegem ce pantaloni vom purta la job, trebuie sa tinem cont de cateva aspect, iar printre acestea se numara felul jobului pe care il avem, forma corpului si preferintele in ceea ce priveste stilul.

Exista anumite joburi care impun stilul pantalonilor. De exemplu, daca lucrati intr-o banca sau intr-o institutie in care se pune accent si pe imaginea angajatilor, atunci va trebui sa alegeti niste panataloni eleganti, care sa va puna foarte bine in valoare, dar care sa fie destul de comozi astfel incat sa va puteti misca in voie. Printre modelele recomandate se numara pantalonii care au o croiala ceva mai masculina, pantalonii drepti si fusta panatalon.

In schimb, daca lucrati intr-un mediu foarte dinamic, care presupune si munca de teren, atunci in mod obligatoriu veti avea nevoie de o tinuta casual, adica va trebui sa purtati o pereche de jeansi sau o pereche de pantaloni clasici. Daca doriti sa dati tinutei un plus de eleganta va recomand sa alegeti un model care sa va lase gleznele la vedere, iar cei mai potriviti sunt pantalonii mulati pana deasupra gleznelor. Acestia va ofera un plus de feminitate care va va face foarte atragatoare, iar tinuta dumneavoastra va fi trendy.

Pentru persoanele nonconformiste care au un job lejer unde pot sa poarte orice tinute pot alege si modele de pantaloni din piele sau in culori stralucitoare, care sunt ceva mai neobisnuiti, dar ofera o latura de originalitate tinutei si este posibil sa fie un stil cu care va regasiti si va simtiti perfect.