Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Accesorii unicat: bratara din piele naturala de piton

Ian 14, 2020
de catre Editor karine

Accesorii unicat: bratara din piele naturala de piton

Accesoriul potrivit din piele naturala completeaza si adauga plusvaloare oricarei tinute, scotand in evidenta stilul personal si atentia la detalii. El are nevoie mai intai de toate de un material de calitate superioara, care sa il valorizeze si sa il transforme intr-un produs demn de a fi colectionat si apreciat de iubitorii de piele naturala exotica.

Textura delicata a pielii exotice se imbina elegant cu elementele metalice, oferind in final o piesa clasica, iesita din tiparele conventionale ale modei.

Magazinul online Karine.ro va propune o colectie unicat de bratari din piele naturala de piton si soparla, confectionate manual in Romania, plina de exotism si culoare, care va vor cuceri prin design modern si eleganta clasica.

Fiecare bratara din piele naturala de piton sau soparla este lucrata cu pasiune si atentie, pentru a accentua frumusetea si unicitatea pielii naturale si imbina cu succes frumusetea clasica cu elementele moderne. Pielea naturala full-grain din interiorul bratarii garanteaza durabilitate si rezistenta in timp, dar si pastrarea frumusetii acesteia.

Create pentru firile aventuroase si nu numai, bratarile din piele naturala de piton oferite de Karine.ro impresioneaza prin frumusete, atentia la detalii si culorile disponbile, fiind potrivite ca si accesoriu de purtat zi de zi sau pentru a fi oferite cadou persoanei dragi din viata Dumneavoastra. Prevazute cu inchizatoare din inox placat cu aur de 18 k, acest detaliu modern completeaza perfect esentele naturale ale materialelor exotice folosite, transformandu-le in adevarate bijuterii din piele ce vor adauga un aer sofisticat oricarei tinute.

O adevarata definitie a bunului-gust, bratarile din piele naturala de piton imbraca delicat incheietura mainii datorita design-ului modern, oferind tinutei un aer sofisticat si rafinat.

Cum sa alegi bratara potrivita

In primul rand, bratara este un accesoriu easy-to-wear, secretul fiind o abordare fara efort, lejera. Insa pentru a atinge acest scop, e nevoie sa tineti cont de cateva criterii importante:

-proportii si masura

-stil

-unde si cand o folosesti

In ceea ce priveste proportiile si masura unei bratari din piele naturala de piton, aceasta trebuie se potriveasca fiecaruia in mod corect. Ajungem cu aceasta ocazie la situatiile in care vedem adesea bratari mai mari purtate pe incheieturi mici si invers. In plus, o bratara trebuie sa fie stransa pe incheietura astfel incat sa ramana confortabila. Orice model de bratara prea larg se poate deterioara mult mai repede datorita folosirii necorespunzatoare.

Bratarile din piele naturala de piton oferite de magazinul online Karine.ro sunt disponibile in 2 latimi (13mm si 35mm) si in 5 marimi (de la XXS la XL, pentru o circumferinta a incheieturii intre 15cm si 20cm).

In functie de culoarea aleasa, aceste piese unicat pot fi purtate atat in timpul zilei, cat si seara, asortand si tinutele corespunzatoare fiecarei ocazii in parte.

Alege o bratara din piele naturala de piton rosie, culoarea puterii si a stilului, ce reprezinta norocul, pasiunea si fericirea! Rosul intotdeauna va atrage atentia si va fi o influenta marcanta in lumea modei. Aceasta bratara exceptionala emana luxul si reprezinta un accesoriu esential care sa complimenteze o tinuta clasica si rafinata.

Toate bratarile din piele naturala de piton realizate de Karine.ro se livreaza in cutie personalizata de bijuterii si sunt insotite de certificat de autenticitate si garantie.

Bratari din piele naturala de piton Karine