Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Am lasat colectia de bratari piele piton Karine

Septembrie 18, 2018
de catre Editor karine

Am lasat colectia de bratari piele piton Karine


Karine.ro lanseaza colectia de bratari din piele de piton. Exotice si rafinate, aceste bratari handmade se adreseaza femeilor moderne si sofisticate.

Brandul Karine si-a inceput activitatea in anul 2013, anul Sarpelui de Apa, insa nimeni nu ar fi asociat acest detaliu cu ceea ce urma sa se intample cinci ani mai tarziu. Inca de la inceput Karine.ro a fost un magazin online prin intermediul caruia a fost promovat un concept diferit de lux accesibil. Primele produse vandute au fost gentile si curelele din piele naturala de o calitate foarte buna, creatii autentice realizate de branduri exclusiviste italiene.

Anul 2018 imbogateste portofoliul Karine cu accesorii dama create chiar de catre acest brand, care a ales sa continue in aceeasi idee care l-a si consacrat – accesibilitatea femeii moderne la produse sofisticate si foarte atractive prin design si calitate. Karine creeaza bratari din piele de piton, exotice si moderne, gandite si concepute astfel incat sa aduca un plus de stil tuturor femeilor care le poarta.

Modelele de bratari sunt unice, un criteriu sustinut de modul in care sunt lucrate si de faptul ca fiind realizate din piele de piton nu aveau cum sa fie identice, printul fiind diferit de la un sarpe la altul. Atentia la detalii este o constanta in productia acestora, fiind unul dintre elementele fundamentale care sustin calitatea produsului final.

Fina si eleganta, bratara din piele de piton aduce in tinuta office acel sentiment exotic touch, iar in tinuta casual exclusivitatea produsului de lux. Modelele inguste promoveaza finetea unui accesoriu deosebit, iar acele bratari late sau bratari cuff, pot sa intregeasca in mod inspirat un look casual desavarsit.

Bratara exotica din piele de piton este un accesoriu potrivit de purtat in timpul serii, la o tinuta eleganta formata din pantaloni palazzo, un top simplu si mulat fara maneci si o pereche de stiletto, dupa cum este potrivit de purtat si in timpul zilei, la o tinuta formata din jeansi, un tricou cu mesaj haios si o pereche de sandale cu toc inalt. Exemplele pot continua, insa creativitatea femeii care poarta o astfel de bratara isi va spune in cele din urma cuvantul.

Chiar prin simpla prezenta pe mana celei care o poarta, bratara realizata din cea mai sofisticata piele de sarpe, asigura acea nota de rafinament la care femeile moderne aspira. Accesorizate sau nu cu elemente metalice, cu un design modern, perfect conturat, bratarile exotice reprezinta o alegere inspirata, pe care Karine a decis sa o puna la dispozitia iubitoarelor de frumos!

Bratari din piele naturala de piton Karine


Bratari handmade din piele naturala de piton Karine