Filtre Produse Filtre Produse

GENTI

12%
244,00 lei 215,00 lei
12%
244,00 lei 215,00 lei
12%
244,00 lei 215,00 lei
12%
1.221,00 lei 1.075,00 lei
12%
1.954,00 lei 1.719,00 lei
12%
592,00 lei 521,00 lei
12%
1.276,00 lei 1.123,00 lei
12%
216,00 lei 191,00 lei
12%
216,00 lei 191,00 lei

Barbatii nu inteleg necesitatea unui numar mare de posete in colectia unei doamne? Nici nu trebuie, stim noi singure care ne sunt necesitatile, cum stim prea bine de ce o poseta se asorteaza cu o tinuta, iar o alta poseta din visteria proprie, nu. Si mai stim ca ne mai dorim ca din cand in cand sa ne imbogatim colectia cu cate o geanta. De care sa fie oare? Magazinul online Karine va ofera alternative numeroase, modele de genti pentru tinute office sau de zi si, foarte important, oferta de genti este realizata din branduri de renume la cele mai bune preturi. Pentru ca bucuria achizitionarii unei genti sa fie deplina.

Gentile aveau pana nu de mult o caracteristica aproape exclusiva, beretele lungi pentru a putea fi purtate pe umar. In ultima perioada in trend au aparut gentile de mana, acel tip de geana cu berete de mici dimensiuni, care se poarta in mana. Acest model de geanta este realizat in linii clasice, potrivindu-se cu tinutele de club, dar nu strica sa porti o astfel de geanta alaturi de o rochie de ocazie. Cum e sa porti o geanta de mana Armani alaturi de o bluza Guess? Doua piese create de doua branduri importante si ambele se gasesc aici.

Modernul s-a impus si cand vine vorba de genti, accesoriul cel mai imbogatit din punct de vedere al designului in ultima perioada. La fel sta situatia si cu postele plic. E un tip de geanta de mici dimensiuni, care se aseamana foarte mult cu un portofel, dar care sunt create din materiale de calitate superioara si au aspect general elegant. Folosite in varianta standard, doar poseta in sine, o geanta-plic se asorteaza perfect cu o rochie de ocazie. Nu ai nevoie de o geanta mare atunci cand mergi la o petrecere de nunta, ba chiar nici chiar atunci cand iesi in club. Doar ca atunci cand asortezi o geanta-plic la o rochie de club, ideal ar fi sa alegi o poseta cu berete lungi. De cele mai multe ori o geanta-plic se poate purta in ambele moduri, cu sau fara berete.

Vremea posetelor de umar a apus? Nu, niciodata nu va apune. Sunt genti care au design aparte si care se asorteaza usor cu aproape orice tip de tinuta, dar foarte important, sunt utile. Dimensiunile unei genti de umar sunt considerabile, sunt incapatoare si mult mai bine compartimentate. Ai buzunar pentru lucruri marunte, ai buzunar chiar pentru portofel sau pentru telefon, precum si un compartiment mare pentru lucrurile mari. Da, poti merge la cumparaturi si sa nu ai nevoie de sacose suplimentare, o bluza sau parfumul cumparate pot incapea lejer intr-o astfel de poseta. Iar colectia de genti de umar de pe magazinul online Karine e mare si va creste, pentru ca tu sa iti cumperi geanta mult dorita. Cum te simti cand porti o geanta de umar Galliano?

Dupa cum am zis, gentile primesc in ultima perioada modificari de aspect importante, fiind mult mai colorate, realizate din materiale diverse, aspectul elegant fiind de multe ori eliminat, punandu-se accect pe desginul sport. Gentile sport de la Karine respecta trendul. Create din material textil de cea mai buna calitate, in culori puternice si cu berete foarte lungi. Sunt genti spatioase, perfecte pentru tinutele de zi. Pentru a fi satisfacuta pe deplin, iti recomandam o geanta sport US Polo.