Filtre Produse Filtre Produse

Ai impresia ca tot timpul tinuta pe care o alegi e greu de asortat cu o geanta? Atunci ar fi bine sa detii un numar mai mare de genti. Dar daca numarul lor din colectie creste, trebuie sa fii atenta la unele detalii atunci cand faci achizitia. Mai exact, la ce este in trend.

Iar trendul spune ca una dintre cele mai interesante genti de mana e cea in care bretelele sunt inserate in corpul gentii. Aceste tip de geanta desi pare unul extrem de nou, aspectul general este de fapt clasic. Acest design clasic se poate accentua daca geanta este croita din piele maronie, nuanta ramane la alegerea ta. Forma ovala a gentilor le face in acelasi timp extrem de chic. Achizitioneaza o astfel de geanta si sigur iti va placea.

O geanta de mana cu adevarat trendy este cea de tip saculet. Se remarca prin designul rotunjit, cu doua bretele care de cele mai multe ori se pot inlatura, inchiderea gentii facandu-se cum altfel, printr-un cordon care se inoada in funda pentru a impiedica deschiderea gentii. Este geanta de mana potrivita pentru serile in club, in care nu trebuie sa cari dupa tine o geanta mare, fiindu-ti de ajuns buzunarul interior al unui astfel de accesoriu. Iti vor incapea un portofel si alte cateva chestii personale, precum obiectele de machiat, nelipsite de altfel.

Daca vrei sa fii cu adevarat aparte, daca-ti place stilul mai nonconformist, atunci poti miza pe un tip de geanta preferata chiar si de vedetele internationale. Geanta de mana cu decupaje este ceva care la prima vedere iti da impresia ca e facuta pentru a pierde lucruri, in realitate materialul exterior este completat la exterior cu un buzunar suplimentar sau chiar cu captuseala. Designul e atragator, dimensiunile unei astfel de genti sunt generoase. Trebuie doar sa gasesti tinuta cu care sa o asortezi. Probabil la fel de provocatoare.