Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Intra in lumea Tuscany Leather

August 6, 2017
de catre Editor karine

Intra in lumea Tuscany Leather

Tuscany Leather inseamna exclusiv piele naturala de foarte buna calitate si atentie la detalii. Mai mult, prin imbinarea traditiei cu valorile contemporane rezulta un produs excelent, autentic si reprezentativ pentru mestesugul Toscan. Karine.ro este distribuitor autorizat in Romania al produselor Tuscany Leather si va garanteaza calitatea si autenticitatea produselor precum si cel mai competitiv pret.

CADOURI CORPORATE. Alegerea unui produs high-end pentru a fi oferit cadou angajatilor sau partenerilor de afaceri poate creste imaginea Companiei Dumeavoastra. Toate gentile business Tuscany Leather sunt realizate exclusiv din piele naturala si pot fi personalizate prin gravare laser cu logo-ul Companiei sau numele posesorului. De asemenea avem o gama variata de accesorii business precum toc ochelari, toc stilou, husa din piele pentru camasi sau cravate, port carti de vizita sau port carduri, portofele foarte elegante, toate numai din piele naturala. Fie ca lansezi un produs, fie ca sarbatoresti un eveniment special, desfasori o campanie pentru clienti sau doar doresti sa oferi un cadou deosebit unui client important, gentile sau accesoriile Tuscany Leather sunt cea mai buna optiune.

RETAIL sau DROPSHIPPING. Daca ai un magazin fizic sau un magazin online si esti interesat in revanzarea produselor Tuscany Leather noi te putem ajuta in calitate de Distribuitor autorizat in Romania. Avantaje: liste de pret speciale, stoc, oferte promotionale, bannere, brosuri de prezentare si nu in ultimul rand gama completa de produs. Astfel avem genti dama de mana, de umar, genti barbatesti, portofele, rucsacuri, genti de voiaj, toate numai din piele naturala si realizate intr-un stil clasic, elegant si rafinat care se adreseaza pana si celor mai pretentiosi clienti. Avem calitate si design de brand la un pret competitiv si ne adresam persoanelor care apreciaza calitatea.

FASHION BLOGGER. Daca ai un fashion blog trendy si doresti sa simti atmosfera Tuscany Leather atunci poti incerca sa intri in lumea noastra. Trimite-ne ideile tale pe email [email protected] si poate vom colabora astfel incat sa ai oportunitatea de a cunoaste produsele noastre si de a le promova, in acelasi timp incercand sa-ti cresti audienta.